egyik ismerősöm a 12. héttől érzi a babája mozgását, úgy hogy első terhessége. ezt még elhiszem, na de azt hogy a párja is érzi már??
6 hónapos a kislányom, a 18. héttől éreztem őt. de akkor sem voltam benne 100% biztos.
tényleg lehetséges ez? azt is mondta, hogy a lepény a méhszájon tapadt félig.
negatív hozzászólások kíméljenek légyszi, nem vájkálok más életében, csak nekem ez olyan furcsa, és kíváncsi vagyok rá, hogy másoknak mi a véleménye erről. ( na jó ez már vájkálás... de nincs semmi rosszindulat bennem)
Nekem is mondta már több kis mami,hogy érzi a 10-12 hetes magzatot. Az egyiket megkérdeztem,hogy hol érzi! Mutatott lentre, a hasára. Mondtam,hogy hát oké, de ilyenkor még a méh a szeméremcsont mögött van, tehát a hasában nem igazán érezheti. Én akkor hinném ezt el,hogy ilyen korán megérzi valaki és, hogy tutira a babát érzi, ha valóban uh-on néznék közben, hogy tényleg mozog-e akkor!
2013. aug. 23. 05:07
12/14 anonim válasza:
Én az elsőt kb. 20 hetes korában éreztem, a másodikat pedig csak 17, de ki tudja, nyilván egyéni:) Én egyszerűen nem tudtam előbb elkülöníteni a magzatmozgást, pedig nagyon figyeltem...
2013. aug. 23. 07:24
13/14 anonim válasza:
Én ikrekkel voltam terhes és 12 héten bekerültem a kórházba és én akkor reggel a vizsgálatok után éreztem őket, mintha jeleztek volna, hogy minden OK, de én tényleg egész lent, a szeméremdomb fölött éreztem kapirgálást. A doki szt mondta elképzelhető. Viszont eltelt 1-2 hét és már nem éreztem semmit, majd 18 hetesen éreztem egyértelműen, hogy ők bökdösnek, de nekem mellső fali lepényem volt.
2013. aug. 23. 09:04
14/14 anonim válasza:
Egy 10-12 hetes baba ülőmagassága 4-6 cm, súlya néhány deka. Körbeveszi a magzatvíz, a méh, a hasfal és közte egy kis zsír. És a lepény is persze akadályozhatja az észlelést.
Ilyen pici baba nem nagyon tud olyan erőt kifejteni, hogy azt érezni lehessen - szerintem. De mivel mindenki érezni szeretné, esetleg "érzi" is, nincs ebben semmi rossz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!