Honnan tudom megállapítani, hogy milyen a magzatmozgás? Milyen amikor először megmozdul?
Én elég hamar éreztem valami mást, de hagytam hogy belém beszéljék, hogy 12 hetesen nem azt éreztem...
Nekem elég érdekes görnyedt tartásom van... Előre dőlök ha ülök és a vállaimat is leengedem... én mindig ebben a pozicióban éreztem csak ilyen kis terhességnél, amúgy nem (szemérem csont környékén) de ha ezt így kipróbálod akkor te már bőven feljebb fogod érezni.... Nem rúgást éreztem hanem talán még csak lökdösésnek lehet nevezni... olyan kis óvatos egyszerű mozgás néha-néha...
Szia!
Én pont előtte vettem 2 nappal egy szívhang figyelőt, erre ahogy hallgatózni akartam egyértelműen éreztem! 18+5 napos voltam ekkor.
Mindenki máshoz hasonlítja a baba mocorgását, de én soha nem éreztem "pillangókat" meg egyebeket. Amikor megmozdult, egyértelmű volt:-)
Én nem tudom semmihez sem hasonlítani, mert ez egy különleges érzés:))
De valóban talán egy kicsit bélmozgásos, de közel sem olyan:))
Nyugi, Te is tudni fogod:)) és ahogy érzed, onnantól kezdve minden nap. Illetve, ha éppen olyankor mozog amikor nyugalmi állapotban vagy:)
Én 23 hetes korom óta érzem nem csak nyugalmi állapotban:)
28+5hkm
Észre fogod venni, hogy a baba mozog, a másodiknál már elöbb érezni fogod, mert már ismerős lesz az érzés.
A pillangókat említett itt valaki, az első két terhességemnél én sem éreztem olyasmit, de most a harmadiknál igen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!