Orgazmus után kevesebb magzatmozgás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma voltunk együtt a párommal, és azt vettem észre, hogy a babám kevesebben és 'puhábban' mocorog odabent orgazmus után.
28 hetesek vagyunk egyébként.
Más is járt már így, vagy mostmár felkéne adni a szexuális életünket?
Köszi a választ!
2013. szept. 6. 12:17
1/3 anonim válasza:
Nincs semmi gond. Kap egy adag "boldogsághormont", amitől egyes babák lenyugszanak (mint az enyém is), míg mások beindulnak. Akkor van baj, ha te görcsölgetsz utána.
2/3 anonim válasza:
Egyet értek az első válaszolóval. Ha Te jól érzed magad, akkor a babával sincs semmi gond. :) Ha neked jó volt, akkor neki is. Kicsit írigyellek, mert engem végig eltiltottak a szextől és már nagyon kívánom, de az én helyzetem speciális :)
3/3 anonim válasza:
ha a doki nem mondja nem kell feladni :) vannak babák akik megnyugszanak, hiszen az orgazmus hormonokat szabadit fel a testedben amiből a babád is kap :) ameddig nem tiltja a doki meg nem görcsölsz, addig mehet ameddig jól esik :) mi a szülés előtti napig szexeltünk, igaz nem az inditotta a szülést mert császáros voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!