Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi omega3 zsírsavat kell...

Mennyi omega3 zsírsavat kell fogyasztani naponta?

Figyelt kérdés

Hallottam, hogy omega3 zsírsavat kell fogyasztani az idegrendszer fejlődéséért, de azt sehol nem találtam hogy mennyit.

Terhesvitaminok összetételében láttam, hogy némelyik tartalmaz 200-300 mg-ot, de én Gravidát szedek, amiben nincs. Mivel semmilyen halat nem fogyasztok, ezért gondoltam a béres által ajánlott lágyzselatin kapszula szedését (napi 2 db, 510 mg), ez megfelelő mennyiség?

2013. szept. 20. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt a terméket 5 éve szedem, minden nap. Teljesen meg vagyok vele elégedve. A terhességem alatt is végig szedtem :)

[link]

2013. szept. 20. 11:33
 2/4 anonim ***** válasza:
őrölt lenmagot teszünk mindenbe, nem mérem, nem tudom, mennyi van benne, nem lehet túladagolni, kenyeret sütöm, abba is, pástétomba, salátára, főzelékbe, stb, 2 kg-ként veszem termelőtől, 1,5-2 hónapig elég.
2013. szept. 20. 14:20
 3/4 Ananke ***** válasza:
Én is Gravidát szedek.Mellé a béresnek az Omega3-at amit írtál,napi 2 db-ot.
2013. szept. 20. 16:59
 4/4 anonim válasza:

Amennyiben a halolaj KAPSZULA LENYELÉSEKOR, ill utána is erőteljes HALSZAGOT ÉRZÜNK, akkor a termék NEM KELLŐEN TISZTA, AVAS AZ OLAJ. A megfelelő tisztaságú készítmény szagtalan.

Napi beviteli, ajánlott érték 1000- 2000 mg. Ennyit kapszulából nem célszerű, a benne lévő szennyezőanyagok miatt.

Célszerű kanalas olajat - és nem kapszulást - fogyasztani, ott rögtön érződik a szag.

Családban ezért fogyasztunk KANALAAS KISZERELÉSŰT, 100%-ban természetes összetevőjű, vadvizen (hideg vízi tengeren halászott), a világon egyedüli, nyomon követhető halászatból származik, ahol a DHA érték magasabb. Ezt a készítményt várandós a kismamák, kis gyermekek, idős emberek is fogyaszthatják.

Amennyiben az EPA nagyobb, akkor gyengébb minőségű (vagy táppal etetett halakból készített) készítményről van szó.

A növényi omega3 (ALA) nem hasznosul annyira, mint az állati (DHA + EPA) zsírsav.

2018. márc. 6. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!