Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Túl sok magzatmozgás 34...

Túl sok magzatmozgás 34 hetesen létezik?

Figyelt kérdés
Néha attól félek, hogy túl sokat mozog a babám. Ma délután pl. kb. 16.00-tól folyamatosan mozog, talán egy órára ha megállt. Épp voltunk dokinál is, mindent rendben talált, de nekem akkor is olyan fura, hogy mindenhol azt olvasom, hogy az idő 90-95%-ban alszik, ehhez képest nekem folyamatosan péppé rugdossa a gyomromat. Örülök persze, hogy érzem, de nem jelent rosszat, ha túl sok a mocorgás? Az OK, hogy kajálás után fél-egy órával beindul, de hogy még 2 óra múlva sem hagyja abba? Más is volt így?
2013. okt. 15. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is volt egy ilyen időszak, pont a 34. és 36. hét között. Nem is értem, mikor aludt, mert jó, ha 5-10 percekre nyugalom volt. Most 38 hetes vagyok, és pár napja belassult, amióta a fejével lent nyomkodja a csontjaimat. Már nincsenek ezek a péppé rugdosások.
2013. okt. 15. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a baba sokat mocorog az azt jelenti, hogy nagyon jól érzi magát. Rosszat semmiképp sem jelent. Nálunk pár hete este 8-tól, hajnali 2-ig szinte megállás nélkül mocorog.
2013. okt. 15. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
emiatt ne aggódj, olyan nincs hogy túl sokat mozog. egyébként nem minden baba alszik annyit. Egyik barátnőmnek most 3 hónaposa a kisfia és születésétől napközben csak kb 1-2 órát alszik. Az éjszakát átalussza 3 hetes kora óta de nappal fent van nézelődik még csak nem is nagyon sirdogál. Eleinte aggódtak mert ugye az ujszülöttek egész napa laszanak szinte az övék meg nem, de a szakemberek megnyugtatták öket hogy ö egyszerűen ilyen, nincs ezzel gond. Egyébkétnt lehet a te babaád alvás közben is mocorog.
2013. okt. 15. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Inkább örülj neki :-):-) Enyém is végig tombolt a terhességem alatt :-):-)
2013. okt. 15. 19:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Megnyugtattatok, remélem ez tényleg nem jelent rosszat. Nem érzem, hogy "vergődne", vagy hogy a mocorgás jellege változott volna, úgyhogy remélem valóban csak azt jelenti, hogy köszöni, jól van.
2013. okt. 15. 19:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a 33. héttől nagyon sokat mocorog. Sokszor azt hiszem,hogy baj van, de szerencsére nincs. Még éjszaka sem hagyja abba, nappal,ebéd után és vacsora után alszik kb 1 órácskát,de a többi napszakban eleven.

36+5hkm

2013. okt. 16. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!