Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik hogy végre teherbe estem?

Létezik hogy végre teherbe estem?

Figyelt kérdés

Mäsfél éve nem esek teherbe a mostani päromtol. Elözö päromtol van egy gyermekem.

3hetemult el a menszeszem,1hete hänyingerem van nagyon sokszor,4nappal ezelött hänytam is egész éjszaka hozzäteszem sose hänytam kivéve mikor terhes voltam a kisfiammal. azóta olyan furcsa a gyomrom kavarog sokszor iszok,eszek,pedig azelött volt hogy fél napig nem ettem, most is hänyingerem van de van étvägyam.Mostani pärommal mär szeretnénk közös gyereket és nagyon nagy boldogsägot hozna az életünkbe. Reménykedjek? Elnézést az ékezet nélküli szavakért de nem magyar a billentyüzetem.

2013. okt. 6. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Ilyen korán még a hányinger nem igen szokott jelentkezni.

Sőt, általában csak a terhesség 6-7. hetében, de akinek mégis előbb, annak se ilyen korán.

Persze ez nem zárja ki, hogy terhes legyél, de ez lehet akár egy vírusos fertőzés is simán.

Ha nem jön meg a vérzésed, akkor tesztelj. Addig nem érdemes.

De szorítok nagyon!:)

2013. okt. 6. 18:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem létezik hogy a beägyazodästol vagy a hormonok vältozäsästol hogy teherbe estem és igy jelzi a szervezetem. ???
2013. okt. 6. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges, de még valóban korai, és még valószínű hogy a teszt sem mutatna ki semmit. Még várj egy kicsit, lehetőleg ne stresszelj ezen főleg ne, de másban sem mert az okozhat gondokat. Ha valóban akarod akkor összejöhet, de ha ezek is csalódást okoznak majd akkor jobb elmenni orvoshoz, neked is meg a párodnak is hogy mindkettőtöket vizsgáljanak meg, mert előfordulhat az is hogy vagy nagyon nehezen eshetsz teherbe vagy a párod az akinek steril az állapota, mert sajnos lehet ilyen is, de bízom benne hogy minden rendben van és hogy sikerül végre teherbe esned.
2013. okt. 6. 18:14
 4/6 A kérdező kommentje:
hozzäteszem a mellem is fäj-érzékeny mär 2hete.
2013. okt. 6. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:

3 hete múlt el a menzeszed. Na de mikor kezdődött? az első nap a fontos!

Mondjuk azt, hogy 4 hete. Akkor miért nem veszel tesztet?

Mellesleg, ha 4 hete jött meg, akkor kb. 2 hete lehetett ovud. Akkor aligha a terhességtől fájtak 2 hete a melleid.

2013. okt. 6. 19:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem 14.-én volt meg utoljára, és köv. hónap 10.-én már jelentkeztek a tünetek!! meg sem vártam a köv. havimat, mentem dokihoz és kimutatta a terhességet! Sok sikert Nektek! :)
2013. okt. 6. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!