Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kell attól tartanom hogy...

Kell attól tartanom hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés

Párommal együtt voltunk, védekeztünk de kiszakadt a gumi, nem élvezett belém, eseményutánit nem tudtam bevenni. A menstruációm napra pontosan megjött azóta már kétszer, most viszont az alhasam keményebbnek érzem, mintha meglenne duzzadva. A következő héten kéne megjönnie, lehet ennek valami köze hozzá? Nem kell attól tartanom hogy mégis teherbe estem? Tüneteim egyáltalán nincsenek.

a nődokit természetesen mihamarabb felkeresem csak kiváncsi vagyok véleményekre

2013. aug. 25. 00:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Teherbe eshettél volna, hisz kevésbé szerencsés esetbe elég ahhoz az előváladék spermiumtartalma is...

DE ha már kétszer megjött és a vérzés ugyanolyan volt, mint szokott, akkor nagyon nagyon nagyon hangyányi az esély, hogy mégiscsak az lennél.

Ennyi idő elteltével már mást is érezned kellene, nem csak kis feszülést.

Doki helyett, inkább tesztet vegyél, ha aggódsz!

Ha nem áll fenn huzamosabb ideig ez "duzzadás", akkor szerintem nem indokolt orvoshoz szaladni vele.

Teljesen normális menzesz előtt az ilyen.

Biztos máskor is volt már neked, csak most jobban odafigyelsz a tested jeleire.

2013. aug. 25. 00:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Erre senki nem tud pontos választ adni neked sajnos. Nekem nem volt ilyen tünetem az biztos. De miért nem csinálsz tesztet???? Már ezer százalék, hogy kimutatja, ha van valami. Ha meg teszt szerint sem vagy terhes, de úgy érzed, nincs valami rendben, akkor keresd fel az orvost és ő választ ad arra, miért keményedik a hasad. Amúgy elég kevés az esély arra, hogy terhes vagy.
2013. aug. 28. 06:32
 3/3 anonim ***** válasza:

És azóta se csináltál tesztet, hogy megnyugtasd magad? Komolyan nem értem az embereket...

Amúgy szerintem kizárt, hogy terhes vagy, de természetesen nem látok beléd.

2013. aug. 28. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!