Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, anyukák mi volt a...

Kismamák, anyukák mi volt a legelső jel amiből tudtátok hogy terhesek vagytok? És mikor?

Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 08:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Első babámnál csak abból hogy kimaradt a mensi kb.5 hetesen, második babámnál már korábban érzékeny voltam a szagokra kb.3-4 hetesen.
2009. nov. 18. 08:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Teljesen máshogy kezdett el fájni a mellem, kb. 1 héttel az aktuális mensi előtt. 39+3 hetes kismami
2009. nov. 18. 08:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Terhességem előtt érzékeny volt a mellem, de nem igazán volt ez se jellemző. Amikor sikerült Babapötty, akkor olyan érzés volt benne oldalt, mintha 20-30 kilót emelgettem volna. Ez a kimaradt mensi előtt 1-2-3 nappal volt. Máskor mindig, 2 évig figyelgettem, tudtam mikor van peteérés és mikor kell megjönnie, akkor hanyag voltam.
2009. nov. 18. 08:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Igazából 2 héttel a teherbeesés után tudtam már. Egyrészt nagyon furákat éreztem belül, gondolom most sokan "hülyének" néznek, de éreztem, hogy rendeződik át ott valami, illetve egyáltalán nem kívántam az édességet. Bár én azt is pontosan tudom, tudtam mikor estem teherbe. A peteéréseket ugyanis éreztem. Az orvosok azt mondták nem valószínű mivel a mensi után ilyen hamar nem igazán van peteérés. Pont azon a napon szültem amit én számoltam. Az orvos későbbre várta tündéri kicsi fiamat.
2009. nov. 18. 08:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Az elso babanal a mensim elmaradasa volt az elso jel, pontos 28 napos ciklusom volt, mindig reggel jott meg, akkor nem jott semmi. Delutan a ferjem vett tesztet, ami mar pozitiv lett.

Mas tunetem nem is igazan volt, csak kesobb, a tizedik hettol.

A masodik babanal a vart mensi elott harom nappal a ferjem jelezte felem, hogy szerinte terhes vagyok, mert ismet ugy ki vagyok fordulva magambol, ahogyan az elso babankat varva voltam (ideges voltam, turelmetlen, kicsit harpia, kotekedo). Igaza lett. Hozott meg akkor tesztet es mar halvany pozitiv lett.

2009. nov. 18. 08:50
 6/11 anonim ***** válasza:

Elmaradt a mensi, vártam 5 napot, teszteltem, aztán doki.

35 km

2009. nov. 18. 09:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia!

A mensi előtt egy héttel már iszonyatosan feszült és fájt a mellem. Akkor már pozitív volt a tesztem. Ikrek lettek és gondolom e miatt lehetett ilyen korán érzékelni.

2009. nov. 18. 09:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem jött meg, 3 nap múlva teszteltem. Utólag visszagondolva pedig döghullafáradt voltam folyamatosan, akkor már 1 hete, de azt hittem, a sok munkától. Hát inkább a terhességtől :)
2009. nov. 18. 09:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Fájt a mellem és kimaradt a menzeszem ami nem volt újdonság. Nem én vettem észre Párom szólt rám hogy vehetnék egy tesztet de nem tudom hogy Ő miből tudta. Nekem nem tünt volna fel csak mostanában.
2009. nov. 18. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Aznap amikor meg kellett volna jönnie,állandóan pisilni jártam,az is fura volt,meg mivel mindig napra pontos volt a havim,hogy nem jön meg.Másnap vettünk tesztett,ki is mutatta egyből a babát:-)
2009. nov. 18. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!