Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki már szült adna tanácsot?

Aki már szült adna tanácsot?

Figyelt kérdés
30 hetes vagyok és aranyérrel küszködök.Ha nem múlik el szülésig okozhat gondot,ha természetesen szülök?Ezen parázok légyszi írjatok tapasztalatokat!
2009. nov. 18. 07:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A háromszor szült aranyeres kismama vagyok. Én az Alsolt és a Doxiproctot használtam terhességeim alatt, most is az Alsolt használom. Az van a betegtájékoztatóban, hogy "feltehetően alkalmazható terhesség alatt", ez nekem azt jelenti, hogy igen. Valamit muszáj! Ezek a helyileg alkalmazott készítmények iszonyú pici mennyiségben szívódnak csak fel, ezért nem izgulok! (És az első háromnak se lett semmi baja!)
2009. nov. 18. 23:47
 12/12 anonim ***** válasza:
A mastut lehet azt én írtam neked. Nekem legalábbis azt mondták a patikában. De bemész és kérdezz meg mindent ami foglalkoztat.
2009. nov. 19. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!