Kecskeméten a megyeiben szűlt valaki mostanában?
Még van kb 10 hetem a szülésig. Van aki azt tanácsolja, hogy menjek magánszobába inkább fizessek érte, és van aki az ellenkezőjét, hogy jó a közös szoba is, ne dobjak ki feleslegesen pénzt.
Igazából nem a pénz izgat, hanem, hogy ha külön megyek akkor teljesen egyedűl leszek, állítolag a növérek sem foglalkoznak velem nagyon, de van magánzuhanyzom, wc-m, és tv is a szobában. Ti mit gondoltok??
Szia!
Én tavaly és tavalyelőtt szültem Kecskeméten. Mindkétszer rooming in szobában voltam. (Nem a fizetős, alapítványi szobában.)Ez is két ágyas szoba. Ezt nagyon tudom ajánlani, mert végig a babával lehetsz, nemcsak három óránként, csak este viszik el.Ugyanúgy jöttek a nővérek, védőnő,mint a sima szobákban lévő kismamákhoz, lázat mértek, stb. Nekem a lényeg az volt, hogy a babámmal legyek, WC- re elmentem a folyosó végére, nem volt gond, a TV nézés meg egyáltalán nem hiányzott.
Én 36 hetes vagyok és alapítványi szobában leszek. Nekem megéri a pénzt,hogy nem 6-an vagyunk egy szobában, van saját mosdónk stb.
A szobák egyébként kétszemélyesek és nagyon jók (nemrég néztük őket)!
Nekem két barátnőm is feküdt ilyenben, nagyon elégedettek voltak.
Igazából akkor látogatták őket, amikor akarták. A fizetős szobáknál általában többet engednek!
Akkor kell majd jelezni, ha mész szülni.
Igen, apás szülésnél kötelező a szülésfelkészítő. Mi most fejeztük be. Igazából 3 alkalom, nem nagy valami!
Majd csak az utolsó alkalomra, a szülőszoba látogatásra kell megvennetek a látogatói köpenyt, mert csak abban mehettek be.
De azt egyébként is meg kellene venni! A tanfolyam maga ingyenes!
Szia! első vagyok
Az ingyenes baba-mama szobába is akkor jött be a férjem, amikor akart, pedig elvileg nem is jöhetett volna be egyáltalán- ez az alapítványi szobákkal, és minden más szobával is így van. (Elvileg a látogatók csak a lépcsőfordulóban tartózkodhatnak, és te meg odatolod az ablakhoz a babát- ha rooming in, vagy alapítványi szobában vagy-, hogy lássák.)
Ha valaki- pl nővér- meglátta, hogy a szobában van a látogató, kedvesen megkérte, hogy menjen ki, de nem történt semmi más, nem történt fővesztés.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!