Aki mostanában szült Kecskeméten, meg tudná mondani mit vigyek magamnak és a babának?
Szia! Elvileg csütörtökön szülök....de egyelőre nem úgy tűnik :)
A babának semmi sem kell, csak a hazamenetel napjára, ha baba-mama szobát szeretnél, akkor popsitörlőt vigyél, mert ott azt nem adnak állítólag.
Magadnak pedig a szokásos kórházi csomag, részletes listát nem írok, azt pl ezen az oldalon is találsz. Hálóinget, pizsit ne nagyon vigyél, azt adnak kórházit és szerintem szerencsésebb, ha nem a sajátodat vérzed össze. Viszont a dokik is jobban szeretik, ha nem betéteket használ az Anyuka szülés után, hanem gézbe tekert vattát, meg persze neked is kényelmesebb, mert a betéteknek műanyag a borításuk és az nem lenne kellemes a gátsebnek. Ezt az egyik doki feleségétől hallottam, de csak tipp. Nekem első babám lesz, így nem tapasztalatból írom, de remélem segítettem.
Az is lehet, hogy találkozunk a kórházban!
Könnyű szülést kívánok!
39+4 Kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!