Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki az aki mostanában szült...

Ki az aki mostanában szült Kecskeméten, Dr Steinmetz Györgynél?

Figyelt kérdés

Érdekelne mi a véleménye róla. Ő a választott dokim.

A válaszokat előre köszönöm.

2009. máj. 1. 17:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Többféle véleményt hallottam már róla,de a barátnőm nála szült ikreket,sajna magától indult be a szülés és pont a Steinmetz volt az ügyeletes.Nem császározta meg, mindene szakadt és több tasak vért kellett kapnia,a doki meg büszke volt magára,hogy ugye megmondta,h simán is meg tudja szülni a babákat?Hallottam már olyat is,aki nagyon elégedett volt vele,reméljük veled is minden rendben lesz.
2009. máj. 1. 21:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia.

Igaz en meg nem szultem, de nem is nala fogok mert,

kulfoldon elek.Csak 1 alkalommal talakoztunk egy 4d-s uh-n.

Nagyon kedves volt es segitokesz.

En elegedett voltam Vele.

Egy nagyon johiru foorvos mellett dolgozik anyukam mint szamitogepes asszisztens es a foorvos ur ajanlotta nekunk.

A nagyobbik lanya nala szult 2szer is a kisabbik meg velem, kb egy idoban fog szulni Steinmetz doktornal.

Mindenki elegedett volt eddig.

Remelem Te is az leszel.

25 hetes kismama

2009. nov. 15. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!