Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Orosházán mennyit "illik"...

Orosházán mennyit "illik" adni az orvosnak? Esetleg valaki aki mostanában szült tudna tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Magánorvoshoz járok,de nem kér összeget csak amennyit gondolok annyit adok.Sok mindent hallottam,volt aki 5000 adott volt aki 50000.Az egyiket nagyon kevésnek a másikat kicsit soknak gondolom.
2010. nov. 7. 13:45
 1/8 anonim ***** válasza:
47%
Szia,en is oroshazi vagyok.2 honapja szultem.20-25000-nel tobbet ne adj.Ki az orvosod?
2010. nov. 12. 10:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is csak eztán fogok szülni, de egy 30-ra gondoltam.Bár az én dokim minden alkalommal 7000 Ft-ot kér.
2010. nov. 12. 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Írtam privit konkrétabb dolgokkal. Ide csak annyit, én 50 ezret adtam Orosházán idén. Az orvosommal maximálisan meg voltam elégedve, de a csecsemősöktől kirázott a hideg is.

A "Madame" szülésznőtől meg mentsem meg a jó Isten!

Az ügyeletes szülésznőnek 10 ezret adtunk. De volt aki ajándékkosarat vitt a szülésznőknek/csecsemősöknek mikor engedték haza.

Ha valami érdekel, írj privit nyugodtan :-D, én is nagyon nehezen gyűjtöttem össze az infókat az Oh-i szülészetről.

2010. nov. 12. 12:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocs,én 1 hétig voltam bent,tudom mennyit adtak a szobatársaim.Ha gondolod irhatok privit.A csecsemősnővérek mint a borzalom olyanok,egy jó tanács ha nem tetszik ami,ahogy csinálnak nyogodtan szóljál be nekik.Nekem rengeteg tejem volt hiába mondtam hogy hozzák ki éjjel szoptatni 1hét alatt egyszer hozták ki.Inkább adtak neki tápszert.(Gondolod este fél tiztől reggel fél hétig kibirja egy 2500gr-os újszülött?)Pedig akkor csak 4-5 baba volt összesen az osztályon.Arra lusták voltak hogy a császárosoknak segitsenek" annyi dolguk volt ".Kivétel 1 nővérke.Rengeteget tudnék még irni 3 gyereket szültem ott.Az orvosokkal viszont elégedett voltam.
2010. nov. 12. 12:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és köszönöm a privit is.

Hát nem lettem megnyugtatva :)Nem gondoltam volna,hogy ilyenek a nővérek/szülésznők.

Bár amikor nővérem szült/8 éve/üvöltött bent a zene amikor látogatóban voltam nála,ők meg szerencsétlenek szenvedtek a szobákban,még pihenni sem bírtak. :(

Svarsnighoz járok akivel megvagyok elégedve,de ő összeget nem mondott.A párom 20-30-ra gondolt.Arra meg végképp nem telne,hogy szülésznőt is fogadjak,így kénytelen leszek elviselni azt aki éppen bent lesz.

Mindenkinek köszönöm a választ,sokat segítettetek,így legalább nagyjából képben vagyok. :)

Még van 8 hetem addigra felkészítem magam lelkileg :)

2010. nov. 12. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Egy barátnőm is nála szült tavaly, ha jól emlékszem ő 25 ezret adott, szóval szerintem korrekt, ha 20-30.000-re gondoltatok! Ja, és utána is ugyanolyan normális volt vele, mint előtte, szóval biztos nem kevesellte a pénzt. :)
2010. nov. 12. 16:45
 7/8 anonim ***** válasza:

tegnap 12:31

a szobatarsam 20 000 adott a feleknek

meg egy jo tanacs szopis temaban keszulj fel nagyon alaposan mert a noverek minden hulyeseget osszehabratyolnak.

2010. nov. 13. 18:07
 8/8 anonim ***** válasza:
egyebkent a svarsnig az egyik legjobb orvos,nekem huhn volt a dokim,de mikor szultem pont szabin volt( 1 honappal hamarabb jott a baba)svarsnig es iza dokino volt bent,ok csaszaroztak,profi mind a ketto,viszont en penzt nem adtam egyiknek sem
2010. nov. 13. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!