Orosházán mennyit "illik" adni az orvosnak? Esetleg valaki aki mostanában szült tudna tanácsot adni?
Írtam privit konkrétabb dolgokkal. Ide csak annyit, én 50 ezret adtam Orosházán idén. Az orvosommal maximálisan meg voltam elégedve, de a csecsemősöktől kirázott a hideg is.
A "Madame" szülésznőtől meg mentsem meg a jó Isten!
Az ügyeletes szülésznőnek 10 ezret adtunk. De volt aki ajándékkosarat vitt a szülésznőknek/csecsemősöknek mikor engedték haza.
Ha valami érdekel, írj privit nyugodtan :-D, én is nagyon nehezen gyűjtöttem össze az infókat az Oh-i szülészetről.
Köszönöm a válaszokat és köszönöm a privit is.
Hát nem lettem megnyugtatva :)Nem gondoltam volna,hogy ilyenek a nővérek/szülésznők.
Bár amikor nővérem szült/8 éve/üvöltött bent a zene amikor látogatóban voltam nála,ők meg szerencsétlenek szenvedtek a szobákban,még pihenni sem bírtak. :(
Svarsnighoz járok akivel megvagyok elégedve,de ő összeget nem mondott.A párom 20-30-ra gondolt.Arra meg végképp nem telne,hogy szülésznőt is fogadjak,így kénytelen leszek elviselni azt aki éppen bent lesz.
Mindenkinek köszönöm a választ,sokat segítettetek,így legalább nagyjából képben vagyok. :)
Még van 8 hetem addigra felkészítem magam lelkileg :)
tegnap 12:31
a szobatarsam 20 000 adott a feleknek
meg egy jo tanacs szopis temaban keszulj fel nagyon alaposan mert a noverek minden hulyeseget osszehabratyolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!