Aki már szült adna tanácsot?
Szia!
Ha most aranyered van akkor szülésig szerintem biztosan nem múlik el. Szüléskor teljesen kijön majd és utána pár hónapra rá visszahúzódik teljesen. Attól függ előtte is voltak-e hasonló gondjaid vagy csak terhesség alatt jött elő. Én a 2. babám várom 34. hétben vagyok. Első terhességem alatt voltak hasonló problémáim de most nincs semmi. Tornázok rendszeresen, nálam pl nagyon jól beindítja maga a torna a bélműködést és a rostdús táplálkozás.
"Hatása:
Csökkenti a visszér és az aranyér gyulladásos tüneteit,vérzéscsillapító hatású, enyhíti a végbéltáji égő,viszketéses panaszokat, elősegíti a nehezen gyógyuló
sebek hámosodását, alkalmas gyulladt duzzanatok kiegészítő kezelésére." - a betegtájékoztatóból másoltam ki.
Szia!
Háromszor szültem aranyérrel.A szülésnél,ami nekem bevált.Kúp és nem beöntés.Az ágy majdnem ülő pozícióban volt a kitolásnál.
Szülés után kértem az első széklethez segítségnek kúpot.Sokszor mosakodtam és naponta háromszor kentem.
2 terhesség és szülés után jöttem rá,hogy nekem a tejtől szorulásom van.Figyeld,hogy mit eszel,amitől keményebb a székleted.
Nekem szules elott egy honappal jott ki, nagyon-nagyon fajt, alig birtam menni, naprol-napra rosszabb lett es mar vegigprobaltam a fel patikat, semmi sem segitett.
A doki vegul detralex tablettat javasolt, kismamak is szedhetik, szoptato anyukak is. Par nap alatt visszahuzodott valamennyire (nem teljesen, meg boven volt igy is), viszont mar alig ereztem.
Gatvedelmes szulesem volt, hosszu es eros kitolasokkal. Azt hittem, hogy aranyer rekorder leszek a vegere, de nem lett durvabb, mint volt. Viszont mar sohasem fajt tobbet. Odafigyeltem a taplalkozasra, hogy ne legyen szekrekedesem, keves kenyeret, tesztat, de sok zoldseget, gyumolcsot ettem, sokat ittam es a fiam egy honapos korara mar semmilyen aranyerem nem volt. Azota sem jott meg elo, most a 2. babaval vagyok a 27. hetben (igaz, hogy azota is mersekelten eszek szenhidratot, mert nalam az okoz szorulast).
Szia!
Én mastu végbélkúpot használtam 3x1 et és a krémet is 3x egy nap. Minden este (reggel megyek általában wc-re csak azért) tettem fel egy glicerines kúpot is (azt is patikában adják) az csak síkosít kicsusszannak a dolgok és nem kell erölködni.
A Doxiproct és az Alsolt lehet terhesen is használni?
A Mastut most lehet terhesen vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!