8 napja szült, nem megy a szoptatás. Tudtok tanácsot adni?
Én a régi táplálkozás híve vagyok.Igyon sok tejet,egyen rántottleveseket,és ne idegeskedjen.Őihemjem sokat.akkor lehet megjön a teje is.Még elég kevés idő telt el a szülés óty,lehet még elég teje.
Ha nem lesz,akkor tehéntejet harmadosan adjon a babának a tápszer helyett.
Biztos hogy jól rá kap a pici a cicire?Igyon szoptatós teát is bőven!Első gyerekemnél én is iszonyatosan bénáztam,senki nem mondta mit hogyan csináljak de végül addig kísérletezgettem,próbálgattam míg végre sikerült és a tejem is beindult!Nálam az volt a baj,hogy vagy nem kapta be rendesen a cicimet vagy én zsibbadtam el már két perc után mert nem jól űltem!Ne adja fel,fejjen sokat hogy ne apadjon el a teje,és nyugodtan próbálgassa hogy jobb nekik a szoptatás!
Boldog karácsonyt!:)
Úristen!!!
Tehéntejet nehogy adjon neki, főleg ha allergiagyanús. 1 éves kor alatt nem is szabad adni a babáknak.
Tejserkentő tea, homeós bogyók, sok pihenés, türelem és nyugalom.
Eleinte nekem sem ment, végülis fekve találtam rá a mindkettőnk számára kényelmes pozícióra. Baba oldalt fektetve, párnával megtámasztva. Mi csak bimbóvédővel tudunk szopizni, mert a mellbimbóm nagyon lapos. A szopi előtt masszírozza a mellét, hogy jobban meginduljon a tejcsi és Picúrkának is könnyebb legyen kiszívnia, vagy egy kicsit ki is fejhet, hogy jobban beinduljon.
Ha végképp nem megy, dokival fel lehet íratni tápszert, van kifejezetten allergiagyanús babáknak való is, a HA-s.
Türelem, türelem és mégtöbb türelem! Sikerülni fog! :)
Türelem,türelem, kitartás. Feltétlen fejje le adja üvegből és mindig próbálja mellre tenni, hogy ne apadjon el a teje. A védőnő és a legközelebbi kórház csecsemős nővérei ők is tudnak segíteni a helyes mellre tételben.
Avent mellszívó feltétlenül szerintem az a legjobb (én vagy 6-ot kipróbáltam ez volt a legjobb kíméletes és hatékony) és tejhozam növelő tea. Én az ikreket 3 hónapig fejt tejjel etettem és szépen szopiztak a 4-5 hónaptól már nem is kellett fejnem mert addigra megtanultak végül 2.5 éves korukig szopiztak.
Vegyétek fel a lll.hu-n szoptatós tanácsadóval a kapcsolatot, hihetetlen sokat tudnak segíteni, rendkívül kedvesek.
Egyébként homeós bogyók: Urtca Urens 5 ch, Ricinus communis 5 ch. Önmagukban ne várj tőlük csodát, sok szoptatás, pihenés, megfelelő mennyiségű folyadék!
kérdezted a homeós bogyókat:urtica urens vagy ricinus communis!
Sok sikert!
Próbálgatni kell egyfolytában, előbb vagy utóbb megtaláljátok a jó pózt, ha az is gond, hogy nehezen akar rákapni a cicire akkor próbáljátok meg bimbóvédővel!Nekem is elejében használnom kellett!Hasznos kis dolog!
Kitartás!
Szia!
Én is nagyon sokat küszködtem a szoptatással, ami bevállt More milk kapszula, elég drága 6000 Ft , és nem mindenkinek válik be, de nekem annyi tejem lett tőle hogy csak na!Egy próbát mindenképp megér, ha már más nem használ! Ami még nagyon jó rántásos levesek, tojás leves, krumpli főzelék, és sok pihenés! Remélem sikerülni fog, csak kitartás!
egy szoptatós anyának legalább napi 3liter szénsavmentes vizet kell innia!sokat kell fejni és ne sírjon,mert az kihat a babára!nyugodjon meg,türelem,ez a legfontosabb,mert a sok stressz is okozhat apadást!lehet inni maláta sört vagy mentes sört is,rántásos levest is ehet,nekem az nem jött be!Ami jók azok a szopis teák,homeos bogyó és a More Milk Plusz kapszula és a rengeteg fejés!Probáljátok az udvart összecsippantani 3ujjal,h a bimbó kiemelkedjen jól,hátha ezzel könnyebben be tudja majd kapni a pici!Nálunk is az volt a gond,h pici volt a babám a cicimhez és igy tudtam neki segíteni
Egy kalappal és ne görcsöljön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!