Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 8 napja szült, nem megy a...

8 napja szült, nem megy a szoptatás. Tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
A barátnőmről van szó,Már teljesen kiborult.Próbálok segíteni,de nincs több ötletem.Teje se sok van,és hát a pozíciókkal is bénázik.Próbáltuk ülve kispárnával,oldalt fekve.Mondtam tartsa melegen a mellét,igyon egyen rendesen.Annyira rágörcsölt,hogy szerintem már az is baj.A családban sok az allergiás ezért a tápszert nem akarja.Van ötletetek?
2009. dec. 23. 17:55
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
2010. jan. 2. 19:17
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás a szoptatás miatt az első pár hétben én is többet sírtam mint a baba. Mérni nem érdemes mert az én babám mérhetetleneket evett, aztán harminc hatvan grammot és mégis hízott egy hónap alatt majd egy kilót és így volt ez öt hónapos koráig.

Ne idegeskedjen az a legfontosabb, ha magabiztosabbak vagytok a baba sem fog sírni.

2010. jan. 2. 23:26
 43/45 anonim ***** válasza:
Mi újság a szoptatással? Fejlődik a baba? Megnyugodott a kismama?
2010. jan. 18. 19:43
 44/45 A kérdező kommentje:

igen,köszönjük! Habár a doki szerint lehet,hogy szülés utáni depresszió is van/volt a dologban,de rendeződni látszanak a dolgok. Tej van.Sírás is, de jóval kevesebb. Elégedettek vagyunk.

Köszönjük az érdeklődést!

2010. jan. 18. 20:40
 45/45 anonim ***** válasza:

Örülök neki, szépen rendeződnek a dolgok, minden szépen kialakul, akkor sokkal könnyebb lesz. Azért ehhez kell egy jó apa, aki a feleség mellett áll, örülhet a nejed! Az én férjem is ilyen támogató, nálunk is volt nagy gond a baba fél éves korában, egy kis depresszió, ami majdnem a tejem elapadását eredményezte, de a férjem agyon sokat segített, velem együtt jár a pszichológushoz. Nélküle nem tudnék boldogulni a 2 gyerekkel.

Sok boldogságot, élvezzétek a babázást. A sírás pedig elkerülhetetlen (mind a baba, min a mama részéről)!

2010. jan. 18. 21:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!