8 napja szült, nem megy a szoptatás. Tudtok tanácsot
adni?
sajna az elsö napok igen kemények!mire beindul a tej addig mindenki "megörül"!az elsö,h a párod nyugodjon meg,mert ha ö ideges akkor a kicsi is az lesz!Nem kell pánikolni,mert ezek szerint van tejci csak nem találtátok még meg eddig a megfelelö pózt!de azt is lehet,h lefeji a tejet és ugy adja neki oda!próbáljátok meg az infacol nevü cseppentös szuzpenziót,lehet,h sok levegöt nyel és bántja a pocakot ez viszont segít neki,h könnyebben kijöjjön akár a büfi akár a puki!az is lehet,h csak cumizna,nézéttek meg,h add oda az ujjad neki szopi után és,ha mohón rákap és szopizza akkor éhes,ha csak nyalogatja és cumizgatja akkor csak a nyugtató cumi kell neki?persze ha nem cumizik a kicsi
2009. dec. 27. 00:07
22/45 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet,köszönöm.Fél éjszaka le fel sétáltam a babucival,hogy legalább a párom tudjon pihenni.Délelőttönként nincs baj most már.Délután viszont beindul a diliház.
hát az én párom ezekböl semmit se reagált le,mert ő anno végig aludta ezeket!én már holtkórosként mászkáltam,de nem akartam a párom zargatni,mert ő korán ment dolgozni!
a du.ok azért rosszabbak,mert addigra elfáradnak ők is emiatt nyügibbek!és addigra kicsit kevesebb tejci termelödik,hisz még nem igazán állt be!amint beindul a tejcitemelés nem lesz gond a du-nal sem!viszont fontos,h amikor tud akkor pihizzen ő is és alszizzon!ne eröltesse meg magát és ne is fárassza le,mert ezek a tejtermelés rovására megy,hisz a test nem tud a tejtermeléssel foglalkozni akkor!
2009. dec. 27. 21:18
uccsó vagyok!még annyit,h nem árt beszerezni valamit,h legyen otthon mihez nyúlni,h enni tudjon a drága!én amondó vagyok,h ha nagyon nincs tejci(reméljük nincs rá majd szükség),de igényeljetek tejet tejgyüjtö állomásról!mellette tudja adni a cicit és beindulhat a tejci,de addig is legalább anyatejet eszik!Igy nem kell tápi se és megkapja a szükséges vitaminokat!
2009. dec. 27. 21:22
25/45 A kérdező kommentje:
Köszönjük a tanácsokat.Mindent megpróbálunk.HA tápszer van itthon,de még nem bontottuk fel.Párom fél az allergiától. Sok van belőle a családban.
az uccsó vagyok!Ezek már nagyon maszekul vannak kifejlesztev,föleg az ami nektek is van!Az ilyen pici babáknál még nem jön elő az allergia!az a késöbbiekben alakul ki,ha egyálltalán kialakul nála is!az mondjuk szuper,h nem bontottátok eddig ki,ezek szerint van ott tejci!kitartás,nyugalom,sok pihi és annál is több folyadék
további sok sikert nektek és sok örömöt a picurban
2009. dec. 28. 23:23
27/45 A kérdező kommentje:
Köszi! Babát most is ringatom,mami az igazak álmát alussza. Azt ugyan nem tudom,hogy fogok dolgozni holnap, de ők most mindennél fontosabbak.
és ez igy van rendjén!Nagyon jó apuka vagy,le a kalappal elötted:-))))))sok pasi menekül ezek elöl a dolgok elöl
2009. dec. 31. 00:16
29/45 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm. Szeretem Őket.
Én a More Milk helyett ajánlanám a görögszénamagot (tulajdonképpen ez van a More Milkben is), jóval olcsóbb így. Én Fitolandben vásároltam, illetve interneten, ha érdekel, akkor szívesen írok róla részletesen. Persze ez is "csak" egy tejserkentő, tehát ahogy a többiek már előttem leírták, nyugalom, sok folyadék, gyakori szoptatás (és a tápi sem ördögtől való dolog, ha néha hozzá kell nyúlni, hát legyen, de szigorúan szopi után).
2010. jan. 1. 19:32
Kapcsolódó kérdések: