Olyan bűntudatom van. Fog ez enyhülni?
17 hetes vagyok, és a jövő héten megyünk uh-ra, és valószínűleg megtudjuk a baba nemét is.
Amióta eszemet tudom, mindig is kislányt szerettem volna.
Szóval, nem tudom, hogy milyen érzés lesz, ha azt mondják fiú. Tudom, hogy őt is szeretni fogom ugyanúgy, de mégis... biztos, hogy az uh-n csalódott és kiábrándult leszek. Vajon mennyi idő alatt tudom elfogadni, hogy fiam lesz?
(Kérlek, most ne ítélkezzetek felettem, és ne a kisfiúk előnyeit vagy kislányok hátrányait soroljátok! És a kisfiús anyukák se itt osszák meg, hogy mennyire boldogok. Köszi!)
Én is így voltam kérdező :) UH után kb fél nap kellett hogy áthangolódjak és várjam a KISFIAMAT. Emiatt ne izgulj, hiszen nem amiatt szereted a babádat, hogy mi van a lába között ugye? :) Hanem amiatt mert Ő a Te kispicurod :).
Azért drukkolok :)
Én mindig azt szerettem volna, hogy 2 fiam legyen. Aztán a tesóméknál 3 éve született egy lány. Azóta nem nagyon tudom elképzelni hogy fiam legyen.
De pillanatnyilag mindegy mi lesz, csak jöjjön már, másfél éve várunk rá
De aranyosak vagytok!! :)
Igazatok van, a kulcsszó a ráhangolódás. :)
#21, csürötökön estefelé írjál te is!!!
Titkon én is reméltem, hogy lány, még álmodtam is vele, hogy mondták, hogy lány lesz. Aztán a 12.héten megmondták tutira, hogy fiú. Először visszakérdeztem: "Fiú? De megálmodtam, hogy lány lesz". Aztán amikor a férjem képét megláttam, mikor megmondtam neki, hogy fiú... azt az örömöt, büszkeséget. És attól fogva meg sem fordult a fejemben ez a fiú-lány téma. Mondtam neki, hogy azért egy lányt szeretnék majd, úgy igyekezzünk, de teljesen ráhangolódtam a fiúra, és olyan jó, amikor beszélek hozzá, hogy mondom neki, hogy "kisfiam".
Nálad is így lesz, meglátod!!!
Már alig várom a holnapot! De a rokonság+barátok kiborítanak! Mindenki azt mondja, hogy fiú lesz, mert én olyan fiúsnayuka típus vagyok!!
Hát mi a búbánat az a "fiúsanyukatípus"???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!