Kinek mikor kezdtek enyhülni ill. mikor múltak el a rosszullétek (hányinger, émelygés)?
21.-től enyhült, de csak a szülés után múlt el :-(
Még a szülés után is 3x hánytam ...
Nekem is a 6. héttől van és még tart most 13+1hetesen, de akkor remélem nekem is nemsokára vége!
Off.. 1-es, 2es válaszoló nektek volt szagundor is? az is elmúlt?? én sehol nem bírok megmaradni!! :(
1. vagyok
Nekem nagyon...igazából abból derült ki, hogy baba van
Este a moziban rosszul lettem a popcorn illatától, majd másnap reggel a kávétól, a koronát a férjem parfümje tette fel...na, akkor dobtam ki a tacssot :)
De a 14. hét után az is elmúlt, bár a kávét utána sem kívántam meg, pedig előtte minden reggel azzal indultam...
És néhány kajától undorodtam végig.
10-12hetesen enyhült illetve múlt el.
5gyermekes..
Kedves 8-as!
Én is 5 gyermekes vagyok! :-) Gratulálok!
Kérdező
Amúgy én az elsővel még a 17. héten is hánytam (addig folyamatosan), a többivel már csak 1-2 alkalommal hánytam, viszont a non-stop szagundor, émelygés, hányinger ugyanúgy megvolt, azonban már a 12. hét körül jelentősen enyhült. Most végtelenségnek tűnik az a 3 hét, ami hátravan még addig... Ezért tettem fel a kérdést, hogy bíztassuk egymást! :-)
Egyébként (valaki kérdezte), a szagundor megmaradhat egészen a terhesség végéig... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!