Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit ajánlotok, nektek mi jött...

Mit ajánlotok, nektek mi jött be? Meddig tartott, mikortól?

Figyelt kérdés
Émelygés és hányinger, esetleg hányás?

2012. nov. 11. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Savam van, de annyira, hogy a torkomban gombócot érzek, mintha nem

Ment volna le az élet, és a sav is jön fel, ettől van hányingerem.

9 hetes terhes vagyok, javában tart az elejétől.

A könnyű kajáktól nincs bajom, csak ami húsos, zsíros, nehéz.

Az első gyerekkel nem volt ilyen, ő lány, most csak arra tudok gondolni ez fiú lesz, annyira más ez a terhesség!

2012. nov. 11. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Mármint a rosszullétek?Nekem 9 hetesen elmúltak a rosszullétek bár hányni nem hánytam előtte sem csak hányinger.És kb 6 hetes kortól volt.Tehát gyorsan,bár az a 3 hét nekem inkább 10nek tűnt:-)A fáradtság viszont nagyon erős volt nálam állandóan csak aludni akartam.Most kezd elmúlni picit a fáradtság is.Üdv:16 hetes kismama
2012. nov. 11. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Én akkor émelyegtem, ha éhes voltam. Érdekes, hogy a terhesség alatt így jelezte a gyomrom, hogy valamit enni kellene. Ettem pár falatot, és azonnal el is múlt. Hányni egyszer sem kellett (hála égnek). Ja, és a szénsavas gyömbér volt még jó nekem, valaki azt ajánlotta, és tényleg bevált.
2012. nov. 11. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Őszintén? Nekem semmi :( Én mindent kipróbáltam amit olvastam, hallottam, tudtam. Talán a pár korty nagyon hideg víz, a popcorn és a krumplipüré volt rám jobb hatással. A tejtermékektől voltam a legrosszabbul és kerültem azt, ami gyomorégést okozhat. Próbáltam mindig rágcsálni valamit, keksz, ropi, de ált. 2-3 nap után váltanom kellett, mert már azoktól is rosszul voltam. A leves is jól esett. Szerintem próbálj ki mindenfélét, de van, amikor már csak a hányás "segít". Én most léptem a 12. hétbe és most jutottam el oda, hogy napközben egész jól vagyok, de estére megint jön az émelygés, a 7. héten indult, szóval nem volt egyszerű. Tarts ki és próbálkozz mindenfélével, majd kitapasztalod, hogy nálad mi válik be!
2012. nov. 11. 21:28
 5/5 Gabi86 ***** válasza:
Én 10 hetes vagyok.6-7 hetesen kezdődött utána párnapra elmúlt,azután megint vissza jött és most megint kezd enyhülni szinte már nincs is.Én hánytam is,de néha meg alig vártam hogy hánnyak mert akkor megkönnyebbültem.én nagyon jól viselem vannak azért amint látjátok hullámvölgyek,de nekem a B6 vitamint mondták hogy pluszba szedjek,meg mindig legyen nálad egy kis rágcsa vagy vmi hogy ha rosszul vagy tudj enni. nem kell sokat,de mindig egy falatot ha ilyen van.és ne egyél túl fűszereset,mert én legalább is nagyon nagyon rosszul voltam tőle.kitartás.szerintem ennyit megér,pedig nagyon nagyon utálok hányni.(habár azt senki nem szeret gondolom) :-)
2012. nov. 12. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!