Émelygés, hányinger? Meddig még?
Figyelt kérdés
Kicsit fáradt vagyok már, nehezen viselem. 8 hetes vagyok. Mikor lesz már jó?Mi vált be nektek?2012. dec. 2. 12:36
1/8 anonim válasza:
ha nagyon nem bírod magneb6-ot vegyél be
szerencsésebbeknek kb a 12. hét után elmúlik másoknak meg egész terhesség alatt megmarad
2/8 anonim válasza:
Nekem semmi sem vált be sajnos.Most vagyok 13 hetes és egyszer csak megszünt minden pár napja. Esténként nem tudtam enni sem, mert a sav marta a torkomat...meg egésznap émelyegtem és hányingerem volt. Alundni 10-12 órát is képes voltam... Most már jobb...Az elsö gyermekemnél semmi sem volt.
3/8 anonim válasza:
hat nekem is ez a kerdesem...en meg csak hat es fel hetes vagyok, de tegnap este kin szenvedes volt. MInden kijott belolem, nagyon eros fejfajas...en nagyon bizok benne hogy ez meg a 12. hetig se fog tartani...sogornom azt mondta hogy neki ha hanyingere volt, mindig evett par falatot az jot tett. Hat nekem nem, de probald ki, hatha neked bevalik. Kitartast...
4/8 anonim válasza:
Nekem semmi sem vált be,pedig én tényleg mindent kipróbáltam!!A 16. hétig hánytam,éjjel-nappal és fogytam 10kg-ot.Állandóan csak feküdtem és aludtam.Nagyon fáradt voltam mindig.De ez mindenkinél más és más.
Kitartást!
33+6 hkm
5/8 anonim válasza:
Ugyanez és én is 8 hetes vagyok.. Semmi nem vált be ellene, nem bírom már..
6/8 A kérdező kommentje:
:( ráadásul estére jön elö sokszor, és aludni nehezen tudok egyre kimerültebb vagyok,
2012. dec. 2. 18:23
7/8 anonim válasza:
Akkor szerintem nyugtasson az, hogy csak este jön elő, nálam reggeltől estig van.. Csak addig jó amíg alszom. :(
8/8 anonim válasza:
Sziasztok! Én most vagyok 13 hetes! Nekem is még mindig van hányingerem, hol reggel hol délben, vagy épp este! Van olyan nap, hogy nincs! A dokim mondta szedjek magneB6-ot! Pár napja szedem de sajnos nem múlik! Van aki azt mondja, hogy amig a baba meg nem mozdul, addig tart! Van olyan ismerösöm, aki egész terhesség alatt hányással és hányingerrel küzdött! Tehát kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!