30. hét után ismét hányinger?
Pár napja újra előjött és nem tágít...
Más is van így?
Nem akarlak megijeszteni, de sógornőmnek sajnos így volt, de neki kiderült, hogy terhességi toxémiája van, szóval attól volt.
Nem magasabb véletlenül a vérnyomásod? vizsgálták mostanában a vizeletedet, nem volt benne fehérje?
Ha ezekkel minden ok, akkor csak peches vagy, remélem azért elmúlik!
Jó babavárást!
En 29. hetben jarok. Ugyanez a problemam. Vegig hanyingermentes volt a terhessegem most pedig 10percnel nem tudok tovabb egy helyben allni mert elkezdek szedulni, nemtudok buszon utazni, valamikor meg sokaig ulni sem a kanapen mert hanyingerem van rogton. Ugy latszik van, akin ez ilyenkor jon elo, de azert remelem nem tart mar sokaig, mert nem szeretnem a szulesre minden eromet elvesziteni.
Bocsi az ekezetekert, de elromolott a billentyuzetem :(
29 hkm
Nekem tuti nincs toxémiám (vérnyomásom a béka s*gge alatt van mindig), mégis 1-2 hete jött elő.
Nem is kifejezetten hányinger, hanem émelygés+kajaundor.
Fura, mivel már 39 hetes vagyok.
Látom ez gyakori a terhesség vége felé.
Az elején csak akkor volt hányingerem, ha megéheztem, de nagyon ritkán hánytam csak.
Most kb. a 32. hét körül megint előjött a hányinger és az émelygés. Néha leesik a vércukor szintem, olyankor muszáj valamit ennem, különben az ájulás kerülget.
Nekem sincs toxémiám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!