Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől jelentkeznek...

Hányadik héttől jelentkeznek a keményedések?

Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
30. héttől voltak nekem, korai is volt. Szerintem a 36. hét után, általában.
2013. nov. 14. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokáig azt sem tudtam, mi az, azt hittem, arra gondolnak, hogy a baba kinyomja magát. De nem. 38. hét elejétől érzem a keményedéseket, sokszor egész nap. Tényleg olyan, mint egy teknőspáncél. Semmi köze a baba mozgásához.
2013. nov. 14. 15:46
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Csak azért kérdem, mert sokan írják itt, hogy már 20-22 hetesen keményedéseik vannak. Kicsit meglepődtem én is.

2013. nov. 14. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Van ilyen.Én 24 hetesen már kórházban feküdtem emiatt és infúziót kaptam.
2013. nov. 14. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ilyenem, és pont a kiírt napon szültem. A szülésnek szintén semmi előjele nem volt, csak elment a magzatvizem. Van aki ennyivel megússza :)
2013. nov. 14. 16:00
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves #4 persze előfordulhat, de ez nem természetes dolog.

Viszont sokan úgy írbak a keményedésről, mintha a baba mozgásáról beszélnének csak: hetek óta, napjában többször, stb.. Akkor az valami más amit ők éreznek.

2013. nov. 14. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát akkor ők biztos mást éreznek,mert a keményedés olyan,hogy megkeményedik az egész méhed,az egész pocakod,olyan lesz mint egy szikla,és nem tudod benyomni a pocakod kicsit sem,és persze hogy ez nem jó olyan korán!!Nekem a 22.héttől naponta jöttek elő ezek a problémák mensi szerű görcsökkel egybekötve.Onnantól szex tilalom,és magnerot két pofára kímélettel-pihenéssel egybekötve.Hála Istennek 1 nappal még így is túlhordtam,és még csak 1 ujjnyira voltam nyitva amikor szülni mentem. :) 40+3 hetesen született meg a kisfiam. :)

Fél éves baba anyukája

2013. nov. 14. 17:56
 8/8 anonim ***** válasza:

sajnos kb 2hete én is érezek ilyet.álló munkám van,amikor csak tudok leülök . mar nemsokaig dolgozok a legtöbbször séta közben jelentkezik. alig birok megmozdulni még a derekam is belefajdul. kissé össze kell görnyednem akkor valamivel jobb. nem tart sokaig max 1perc. és nem mindennap jelentkezik. de szörnyü érzés 22-23hetesen

kőkemény a hasam és a baba nem mozdul olyankor. ez a keményedés azthiszem. eleinte azthittem a baba nypmja ki magát de a derékfájás nem stimmel. ja meg a sohalytozas segit tulleni rajta mig tart. ha letudok ülni ilyenkor az szinte azonnal segit de mikor nem....

2013. nov. 14. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!