Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Keményedek, kb 5-10percenként,...

Keményedek, kb 5-10percenként, kb 2órája, a pocakom alja.37Hetes vagyok. Derekam is görcsöl. Mikor kell kórházba menni? Nem tartanak sokáig a keményedések.

Figyelt kérdés
Amíg nem görcsöl a hasam addig ne menjek? Keményedéssel indulhat a szülés?Amikor keményedik fáj is bent a hasam.
2013. szept. 27. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Én egész éjszaka és szinte ma végig keményedek - fájok és itt vivodom h.menjek ne menjek. Nem első gyerek és basszus nem tudom megállapítani hogy mi is ez. . Igaz nekem nincs benne rendszer !! Ha neked van akkor inkább ugorj be !!
2013. szept. 27. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja és nekem is fáj a derekam is de semmi rendszer sincs benne. .:-(:-(
2013. szept. 27. 17:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor egy cipőboltban járunk,nekem sem első gyerek,fogalmam sincs mikor menjek be,menjek-e egyáltalán.A derekam szinte egyhuzamban görcsöl.A keményedések enyhék.Most letusolok,aztán meglátom mi lesz.Te hány hetes vagy?
2013. szept. 27. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem azt mondtak hogy tudni fogom mikor kell indulni mert az akkora fajdalom. es igaz is volt, szules elott 2-3 nappal mar voltak josloim volt hogy tobb oran keresztuk 5-6 percenkent de az semmi nem volt a vajudasi fajdalomhoz kepest. vajudasnal rogton tudtam hogy ez tuti az es induljunk. szerintem a kemenyedes meg csak elojel.
2013. szept. 27. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Első kettő vagyok 37hetes
2013. szept. 27. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is így voltam második szüléskor. Délután 3- kor még elmentem anyummal bevásárolni, de már akkor 1-2 órája keményedtem. Nem is figyeltem, milyen gyakran. De nehezemre esett mozogni. Aztán elindultam haza az oviba a fiamért (25 km) kocsival. Bár már gondolkoztam, h nem kellene- e inkább a kórház felé mennem... Na, útközben már 3 percenként keményedtem, mire hazaértem, 3 perces fájások lettek belőle. Végül 6 előtt 10 perccel meg is született a lányom. :) Pedig, gondoltam, mit nekem 3 perces fájás, anno a fiammal egész éjszaka kínlódtam 2 percesekkel, mégse tágultam.
2013. szept. 27. 21:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Ebből nem lesz szülés,már alig keményedik..Pedig úgy bíztam benne!
2013. szept. 27. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.