Megpróbálnátok egy kicsit megnyugtatni egy 10 hetes kismamát?
Figyelt kérdés
Első babámat várom, 10 hetes terhes vagyok! 2 hét múlva megyek a 12 hetes uh vizsgálatra. Viszont pár napja a cickóim már nem feszülnek úgy mint előtte. Előtte se feszült durván, de azért éreztem, most egy pár napja már elmúlt. Hányás, hányingerem eddig sem volt, így ez nem mérvadó.
Vérzésem sincs, pecsételő sincs. Pisilni éjszaka is és napközben is sűrűn járok.
Ugye nem valami rossz előjel az, hogy már nem feszül a cicim?
Annyira borzasztó, hogy nem tudom mi lehet a babámmal! :(
2013. nov. 14. 08:58
21/21 anonim válasza:
Jajjj de jóóó :) Örülök hogy minden rendben és megnyugodtál :) Csak pozitívan! De ha kétségeid vannak és megteheted, inkább menj el vizsgálatra minthogy ezen rágódj hetekig :)
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!