Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megpróbálnátok egy kicsit...

Megpróbálnátok egy kicsit megnyugtatni egy 10 hetes kismamát?

Figyelt kérdés

Első babámat várom, 10 hetes terhes vagyok! 2 hét múlva megyek a 12 hetes uh vizsgálatra. Viszont pár napja a cickóim már nem feszülnek úgy mint előtte. Előtte se feszült durván, de azért éreztem, most egy pár napja már elmúlt. Hányás, hányingerem eddig sem volt, így ez nem mérvadó.

Vérzésem sincs, pecsételő sincs. Pisilni éjszaka is és napközben is sűrűn járok.

Ugye nem valami rossz előjel az, hogy már nem feszül a cicim?

Annyira borzasztó, hogy nem tudom mi lehet a babámmal! :(

2013. nov. 14. 08:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán semmi baj nincs! Én 39. hetet töltöm és soha semmi terhes tünetem nem volt :) még annyi sem, mint neked :)))) És a Manó makk egészséges! :) ÉLvezd a várandósságot, és lazíts, amennyire csak tudsz! Minden a legnagyobb rendben van! :) A babád vígan lubickol a pocakban, vidáman, melegben, nyugalomban :)
2013. nov. 14. 09:00
 2/21 anonim ***** válasza:
Nem, nyugi, minden rendben, hülyeségeken ne idegesítsd magad! Viszont ha megnyugtat, akkor menj el dokihoz és nézesd meg magadat hogy minden rendben van-e.
2013. nov. 14. 09:01
 3/21 A kérdező kommentje:

Igen igen köszönöm! :) Holnap már be is jelentkeztem egy magándokihoz uh-ra! :) Egyszerűen tudni akarom, hogy minden rendben van e!!

Olyan sok rosszat olvasni, főleg itt Gyk-en, a terhesség kategória alatt található a vetélés, és én már a 10 körmömet lerágtam...:( Mi lesz velem a 9 hónap alatt?? :S

Néha oda tévedek a vetélés kategóriába, és lelki beteg leszek!! :S

Én annyira szeretném élvezni a terhességet, de felülkerekedik a félelmem, az aggódásom!!

2013. nov. 14. 09:06
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy rosszakat olvasol itt, de gondolj bele. Van itt 50-100 nő, aki szomorú dolgokat élt meg, és több ezer egészséges baba az ország számtalan városában, akiknek semmi bajuk, ezért anyukájuk miért írna ki kérdést? :) Nyugi! A bajok nem annyira gyakoriak, mint amilyennek itt látszanak! Ez egy szűrt réteg, akik sajnos így jártak, és megoldást keresnek. Akinek semmi baja, nem keres megoldást, és ritkán kérdez. :) Mert nincs miről! A te babádnak sem lesz semmi baja! :)
2013. nov. 14. 09:09
 5/21 A kérdező kommentje:
Utolsó! Igazán köszönöm!! :) Olyan jó olvasni, hogy van aki ennyire megtud nyugtatni. :) Félre értés ne essék a kedves párom is ezt teszi nap mint nap, a családom is! De ők mások! Ők a családom!! :) Persze, hogy nyugtatnak, de olyan jó olvasni, hogy idegen is próbál megnyugtatni! :)
2013. nov. 14. 09:11
 6/21 anonim ***** válasza:
Szia.Tudom mit erzel.Én 17hetes vagyok és 4hete láttam utoljára a kisbabankat,jövő héten megyek csak ultrahangra de végem van,olyan messze van még.Nekem sincs semmi tünetem és még mozogni sem érzem.De nem szabad ezen idegeskednunk,csak pozitívan.Minden rendbe lesz.
2013. nov. 14. 09:15
 7/21 A kérdező kommentje:
Utolsó igen megértelek. Én ezért holnapra bejelentkeztem egy magándokihoz! :)Komolyan ha tehetném én minden héten 1x elmennék uh vizsgálatra! De nyilván nem tenne jót a babának, no meg anyagilag sem lenne egyszerű minden héten magándokihoz menni...
2013. nov. 14. 09:16
 8/21 anonim ***** válasza:
szia! Teljesen átérzem az érzéseidet! Én 9 hetes vagyok, és első babánk lesz, 6 év után, lombikkal sikerült, előtte már volt két méhenkívülim, és két vetélésem,legutóbb februárban missed ab.al. Nekem is enyhébbek már a tünetek, de igenis minden múltbéli rossz ellenére hiszek a babánkban, beszélek hozzá, énekelgetek neki. Mondjuk én hetente vagyok hívva uh-ra, mert vérezgettem az elején, de hála mostanra semmi baj, a babánk jól van, tegnap láthattuk és hallhattuk is a csodálatos szívdobbanásokat. Próbálj megnyugodni, tudom nehéz, de egyszerűen hidd el,hogy igenis minden rendben van! Persze azért a holnapi uh. fog teljesen megnyugtatni,az biztos:) Hisz én is mindig utána nyugszom meg. Boldog és szép babavárást, mindenképp írj majd holnap:)de rendben van minden, hidd el.
2013. nov. 14. 09:26
 9/21 A kérdező kommentje:

8-as! :) Persze írok mindenképpen! :) Na igen a te eseted sem egyszerű, főleg, hogy te átéltél már rosszat is!

Nekünk elsőre összejött a baba, megbeszéltük, hogy jöhet, együtt voltunk, és teherbe esetem! :) Ez is olyan túl szép, hogy igaz legyen... :S

Persze holnap okosabb leszek! :)

2013. nov. 14. 09:28
 10/21 anonim ***** válasza:

Írj majd hogy mi volt a dokinál, megy a drukk és a legfontosabb, hogy ne idegeskedj!

2-es voltam

2013. nov. 14. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!