Megpróbálnátok egy kicsit megnyugtatni egy 10 hetes kismamát?
Figyelt kérdés
Első babámat várom, 10 hetes terhes vagyok! 2 hét múlva megyek a 12 hetes uh vizsgálatra. Viszont pár napja a cickóim már nem feszülnek úgy mint előtte. Előtte se feszült durván, de azért éreztem, most egy pár napja már elmúlt. Hányás, hányingerem eddig sem volt, így ez nem mérvadó.
Vérzésem sincs, pecsételő sincs. Pisilni éjszaka is és napközben is sűrűn járok.
Ugye nem valami rossz előjel az, hogy már nem feszül a cicim?
Annyira borzasztó, hogy nem tudom mi lehet a babámmal! :(
2013. nov. 14. 08:58
11/21 anonim válasza:
Tünetek jönnek-mennek. Most vagyok 27 hetes. A 14. héttől elmúlt a mellfeszülés, a hányinger pedig még korábban. A hányinger a 21. héten visszajött egy kis időre, majd megint elmúlt. Pár napja meg a mellfeszülést érzem újra, de nagyon :) Ne aggódj! Minden rendben van!
12/21 anonim válasza:
Szerintem megér annyit szívhang-figyelő, hogy az ember megnyugtassa magát. Nekem nagyon jól jött, bármikor egy ici-pici rossz érzésem volt rátettem a hasamra, és hallgattam a szívverését pár másodpercig. 12. héttől már használható, és később is jó, amikor már nem mozog órák óta és meg tudod magad nyugtatni, hogy jól van.
13/21 A kérdező kommentje:
Utolsó van ilyen gép? Otthoni használatra? Hol lehet ilyet venni?
2013. nov. 14. 10:52
14/21 anonim válasza:
Ezzel állítólag az a baj, hogy nem mindig lehet megtalálni a szívhangot, és akkor jön a pánik... még egy ok a felesleges parázásra ez a kütyü!
15/21 A kérdező kommentje:
Igen most olvasok róla a neten. Van aki ajánlja van aki nem! Jaj ne tudom!! :)
2013. nov. 14. 11:00
16/21 anonim válasza:
Szerintem jó dolog a szívhangfigyelő,de az esetünkben sajnos sokáig nem volt használható.Amikor még csak pár hetes a baba nehéz megtalálni a szívhangot,nekem a 15.hétig nem sikerült,ennek oka lehet a melsőfali lepény is,a védőnő szerint.Később,amikor már nagyobb biztos,hogy sokat fogom használni,ha épp nem mozog,hogy tudjam jól van,de sajnos,amikor a legjobban kellett volna,az elején,akkor nem tudott segíteni nekem.Ettől függetlenül,ha belefér anyagilag,akkor nem baj,ha van otthon.
17/21 anonim válasza:
Én mindig megtaláltam vele a szívhangot már a 14. héttől egészen a végéig. Nekünk Angelcare szívhangfigyelőnk volt. Igaz az elején türelmesen, sokáig kellett keresni, de egy idő után egyből megtaláltam már.
18/21 anonim válasza:
Az rá is van írva, hogy kb a 14. héttől hallható biztosan. :)
19/21 anonim válasza:
Azért nem ajánlják, mert - bár nem árt - sok baba nem szereti. Az enyém is sokszor odarúgott párat, de legalább tudtam, hogy él, és tényleg nem sokáig hallgattam, csak amíg meghallottam a szívverést. Én még az NST-k előtt is otthon meghallgattam, nehogy ott derüljön ki, ha baj van, akkor inkább úgy menjek oda, hogy valami nem stimmel. Persze visszanézve túlreagáltam, igazi paramami voltam. :) Aztán miután megszületett elmúlt teljesen, még légzésfigyelőt sem használtunk soha.
20/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Végeztem a 4d-n, jaj minden rendben volt, mozgott, hallottam a kis szívhangját, lüktetett ezerrel!! :)
Olyan boldog vagyok, a lelkem megnyugodott, hogy láttam, hallottam jól van! :)
Köszönöm még egyszer a kedves, biztató szavakat!
2013. nov. 15. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!