Hogy vészeltétek át a terességet?
Szia! Élvezd ki amíg kettesben vagytok, menj a pároddal vagy a barátaiddal moziba/kirándulni/színházba attól függően hogy milyen érdeklődési köröd van. Tűz ki célokat magad elé (pl. tanulj nyelvet, olvass olyat ami nem a babával kapcsolatos arra lesz később is időd,....). A szervezeted hagyd, hogy tegye a dolgát.
Én a terhességem első harmadában vérezgettem, így otthon megnéztem a számítógépen egy 62 részes sorozatot. Mivel a munkaköröm veszélyes lett volna a babára, így nem mentem vissza dolgozni. Amikor végett ért ez az időszak akkor továbbképzésre mentem, majd elkezdtem a jogsit és azon vettem észre magam hogy 2 hónap múlva szülök. Utána kezdtem el a babacuccok nézegetését és beszerzését, amikor a párom ráért elmentünk kirándulni, rokonlátogatásra.
A 24. héten kiderült, hogy terhességi cukrom van, a vizeletben bacik vannak. Akkor nagyon megijedtem és kétségbeestem. Utólag rájöttem, jó hogy így alakult mivel egészségesebben ételeket ettem ezután és steptococcusom is negatív lett mire igazán fontos lett. Most egy egészséges kisfiam van.
Remélem tudtam segíteni valamit, további jó babavárást.
Én ugyanezt érzem, de "okkal" (ez az 5. terhességem, egy élő gyerekem van). Viszont a szívemben most érzem, hogy nem lesz semmi baj.
Én is össze-vissza néztem mindent neten, aztán erőszakkal leállítottam magam. Csatlakoztam babaváró fórumokra "terápiás" céllal és sokat javult a helyzet. Azért néha-néha így is rajtam van a félsz... Szerencsére nagyon rosszul vagyok, emiatt tudom, hogy így biztos itt a baba.
9 hkm
#13-nak igaza van. Ez egy középkori felfogás.
Kicsit az jutott eszembe, amikor VIII. Henrik azért büntette a felelségeit, mert "nem tudtak fiút szülni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!