7hetes terhes vagyok,12.5 mm-es embrióval, de elszomorit hogy van egy 23x24 mm-es hematómám. Volt ilyen vkinek?
Figyelt kérdés
Mi lett a vége? Felszivódott?2013. nov. 11. 20:22
1/8 anonim válasza:
8 hetesen egyik este dőlt belőlem a vér, azt hittem elvetéltem, de nem. Valószínű hematóma volt. Azóta is él és virul a pocaklakóm.
2/8 anonim válasza:
Ugyan így voltam,mint az 1 válaszoló...épp ma 11 éves a fiam!! ;-)
3/8 anonim válasza:
Nekem egy 40x9mm hematómám volt (vagy 40X18) azt tudom, hogy jóval nagyobb mint a baba. Semmi nem történt vele, felszívódott. Mind a 3 terhességemnél volt most a 3.-nál a legnagyobb. Szerintem valaki egyszerűen hajlamos rá. Nyugalom a hematóma nem jelent automatikusan rosszat. Kövesd a dokid utasításaid (minket pl csak a házasélettől tiltott el, nem kellett pihennem vagy gyógyszert szednem, de valakinek pihennie kell sokat)
4/8 anonim válasza:
Ne aggódj! Nekem is volt hat hetesen haematomam meg két barátnőmnek is. Felszívódik hamarosan. Én mondjuk kaptam rá utrogestan progeszteron tablettát meg ők is, de nem minden doki írja fel.
5/8 A kérdező kommentje:
Ezt jo hallani. En is kaptam utrogestant, meg magne b6.. Remelem felszivódik.
2013. nov. 11. 21:16
6/8 anonim válasza:
Nekem is volt a hatodik héttől a kilencedik hétig.vérzés volt kisebb nagyobb ez időben.aztán a 14hétben pár napig megint véreztem.utrogestant mágneses b6-ot ,c vitamint szedtem,folyamatosan feküdtem.nekem a doki fekvéset javasolt mert ez a második lombikunk,és én semmiképp nem akartam kockáztatni.jelenleg 22 hétben vagyok.ha tudsz pihenj egész.nap míg megszűnik,mert nem játék.
7/8 anonim válasza:
szia! 8 hetes 5 napos vagyok. 6+3-on elöntött a vér szó szerint , doki azonnal,azt hittem elveszítettük a babánkat,de minden rendben volt,akkor hallhattunk szívhangot először.6+4-en megint elöntött,de rendes vér,irány a szülészet,baba jól van,minden ok, petezsák fölött haematóma. Mondjuk én kapok alapból (lombikos vok) Utrogestant 3x3,Duphaston 3x1,és magnéziumot javasoltak,ill.ve sok pihensét,és mondta a doki,ne ijedjek meg,még fogok vérezgetni. 1 hétig nem volt semmi,majd 6+6-on este mindennél erősebben véreztem,megint szülészet,baba jól van,a haematóma kezdett kiürülni,kifakadt (éreztem is tűszúrásszerű érzést),azóta sem vérzés,sem barnázás nem volt,most már két hete. ma vagyunk 8+5 naposak. van akinek felszívódik,van akinek kiürül (mint nálam). Bízz a babádban,és tényleg sok pihenés!
8/8 anonim válasza:
szija nekem a 7. héten vették észre, fel is kellett mondanom stb. pihennem kellett, de szerencsére a 11 héten már nem láttam semmit! :D most vok 12 h 5 napos! sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!