Terhes kismamák, ti hogyan tartjátok a "kontaktot" a babával?
szoktatok hozzá beszélni, énekelni? Simogatjátok a hasatokat, stb.?
16 hetes vagyok, és ilyeneket tanácsolnak, de... olyan hülyén érzem magam mikor magamban beszélek! :D
Tudom, hogy kell az ilyenfajta kötődés, de nem furi az elején?
Amugy mikor nővérem volt terhes az ő hasának is beszéltem. Nemcsoda hogy a sajátomnak is. álltalában apa lemarad a nagy rugásokrol v csuklásrol amit lehet latni is és hogy bepotoluk szoktuk neki mondani hogy na most itt van apa most mutasd meg stb.... sztem sokan beszélünk a pocakunknak. kicsit olyan ez mintha skizo lenne az ember.22hetes am.
2es voltam
Detto mint a kettes válaszoló:)
Reggel jóreggelt kívánokneki,este jóéjt,de a férjem is.Ha munkából jön haza,akkor is köszön neki és puszit is ad.Néha éneklek neki,vagy (ha egyedül vagyunk) elmondom,hogy éppen mit csinálunk,mit eszünk,mit főzünk,hová megyünk.Múltkor mentünk kocsival a férjemmel és indulás előtt megkérdezte a bébit,hogy Ő is bekötötte-e magát :)Ha veszünk neki ruhát,odateszem a hasamhoz ,hogy tetszik-e neki,persze nem a boltban csinálok ilyesmit:D
Sokszor simizem,vagy bebökök neki óvatosan és visszabök,ha olyan kedve van.
Másnak lehet,hogy fura,ezért sem csinálom mások előtt,kivéve a férjem elött.Egyenlőre csak így tudunk kapcsolatot létesíteni vele,vagy szeretgetni Őt,ezért nem érzem magam hülyének:)
23 hkm
igen a ruhás az hasonlo nallunk is. veszek valamit odateszem a hasamhoz és mondom apának hogy nézd apa anya mit vett nekem jol áll? apa meg csak nevet hogy még bele kell nőni lányom.
mikor hazajön a kezét a hasamrateszi és simi közben mondom szia apa de jo hogy megjöttél. apa hangjára buli van álltalában én meg mint a kislanyunk szocsöve tovabbitom az aktualis helyzetet.
csodás és egyben vicces dolog ez a babavárás:)
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!