Bajcsy-s dokik közül kit ismertek és mennyire tartjátok jónak, rosszanak és mi alapján?
Érdekes, mert én is jártam Palczert dokihoz és szimpi, helyes, fiatal dokinak tűnt, de sajna tapasztalatlannak és bizonytalannak is.
A barátnőm nála szült esetemben is, és elégedett volt Vele, de pl a szülésznőm a kórházban nagyon NAGYON nem ajánlotta Őt... Számomra meglepő volt, amennyire mondta, h Őt semmiképpen ne válassza senki... Nem mondta, h miért, de nekem bőven elég volt a reakciója.
Én Fábián dokinál szültem és összességében végül is elégedett voltam Vele, de hát kinek mi a fontos ugye, mert én vágytam volna kicsit közvetlenebb, akár tegeződőd, viszonyra és örülnék ha tényleg kötetlenül lehetne beszélgetni a vizsgálatok alkalmával, és egészen picit sem lenne kellemetlen, h dokinál vagyok. :)
A kórházban pl nem jött be hozzám a szobámba egyszer sem, h hogy vagyok és a folyóson éjjel ültem a babámmal, mert sírdogált és elsuhant mellettem, elkottyintott vmi poét és szaladt tovább... Éjjel nem hiszem, h ilyen sürgős dolga lenne, hisz épp nem szült senki, hogy ne ülhetne le egy percre, h hogy vagyunk, minden ok, hogy éltem meg a dolgokat, stb...
Még persze mondthatnék kicsi apró példákat erre arra, de a lényeg, h én egy nagyon nagyon kedves, közvetlen és humoros dokira vágynék, és a szülésznőm szerint ez Dr Nagy László, szintén a Bajcsyból, aki nekem való, szóval majd lehet meglátogatom. :D
További tapasztalatokat is várok természetesen! :)
Én a Palczertnél voltam, igaz még csak egyszer, de csüt megyek újra és nekem elsőre nagyon határozott pasinak tűnik!
Udvarias is!
Nekem nagyon szimpi!
Szia!
Én Dr.Oláh Orsolyához járok!Nagyon aranyos,fiatal,kedves orvos.Csak jót tudok róla mondani!:)
Orsolya doktornőt ismerem! Egy tündér!!
A babámat ajnározta, megkérdezte kiveheti e, meg adhat e Neki puszit. Közvetlen, kedves!! :)
De nekem ici picit Ő is tapasztalatlannak tűnik, hiszen annyira fiatal... :(
Én vagyok aki a doktornőt mondta!:)
Én az egész terhesség alatt hozzá jártam/járok,a második babámat várom,nem tűnt tapasztalatlannak.Nagyon tetszett,hogy ilyen fiatalos,humoros,de bármi kérdésem volt,tudott válaszolni,pedig elég problémás terhesség volt,most már a vége felé annyira nem.:)
Meg beszéltük,hogy a későbbiekben is Ő lesz a nőgyógyászom,én annyira meg vagyok vele elégedve.:)
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!