150-es vérnyomás. Milyen vérnyomáscsökkentőt vehetek be? Eddig teljesen jó volt.
Figyelt kérdés
Ma éreztem,hogy szédülők,Megmértük és 150 volt a vérnyomásom.Homeós bogyót tudtok ajánlani?35 km2009. nov. 17. 13:39
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!De még tegnap du bementünk az ügyeletre.Ott megmérték 175/95 volt.Bekellett vennem indulás előtt egy dopegytet.Kaptam egy beutalót a János kh-ba.Bent is megmétrék,már 156 volt.Csináltak egy labort,néztek egy vizeletet is.Az rendben volt.Megvizsgált a doki,uh-ozott is.Minden rendben volt.Szednem kell a dopegytet és a cordaflexet.A toxémiát kizárták.Mérnem kell a vérnyomásom többször egy nap.Mégegyszer köszi a válaszokat!!!!!
2009. nov. 18. 11:20
13/16 A kérdező kommentje:
05:48.Szia!Jól vagyunk.köszi!Szedem a gyógyszereket.Mérem a vérnyomásomat napi 3-szor.Pénteken voltam dokinál.Minden rendben.Nst-t csináltak,az is jó volt.Köszi,hogy érdeklődtél.
2009. nov. 22. 22:58
14/16 anonim válasza:
Örülök, hogy nincs semmi gond!
Könnyű szülést és sok boldogságot kívánok!
15/16 anonim válasza:
Ezek szerint a Jánosban fogsz szülni? :) Én is, 14 hetes vagyok és szintén magas vérnoymásos. Jók ott az orvosok, alaposan megvizsgálnak meg ilyesmi? Én magánhoz járok, de ott szülünk. :)
16/16 anonim válasza:
150? lófasz.. nekem 180-190 között volt, úgy kapom az 5mg tritacet... 18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!