Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hete szültem, szoptatok....

4 hete szültem, szoptatok. Most terhes lehetek?

Figyelt kérdés

4 hete szültem meg első babámat. A férjemmel nem tervezünk másodikat.

A szülésem könnyű volt ezért már 1 hét után tudtunk együtt lenni, talán kicsivel több 1-3 nappal.

Elvileg nem lehet teherbeesni míg szoptat az anyuka, ezt olvastam és a nőgyógyászom is ezt mondta. Ebből adódóan nem védekeztünk.

Úgy tegnap reggel hányingerre ébredtem és egy kis émelygésre. A lányommal ilyen nem volt. A tejem is egyre kevesebb.

Szerintetek ez csak para, vagy tényleg előfordulhatott, hogy újra terhes legyek????

Mikor teszteljek?? Volt valaki ilyen helyzetben??

Bocsánat, csak ilyen későn volt időm kérdezni a kislányom ma nagypn éber volt:)

2013. nov. 11. 02:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Tényleg! Valóban könnyű szülés lehetett. Én 5,5 hétig véreztem mindkét szülésem után, és az első után 6 hét után is annyira fájt a gátseb, hogy szabályszerűen sírtam...

Elmeséled a szülésed?

2013. nov. 11. 22:04
 22/27 A kérdező kommentje:

Ez te voltál... Sajnálom, hogy ennyire fájt!

Hogy hogyan zajlott az enyém?

-40+4 napon voltam, mikor reggel felkeltem és vérrel együtt távozott a nyákdugó.

Megijedtem a vértől hívtam az orvost aki beküldött a kórházba higy vizsgaljanak meg.

Bementunk ott mondtak, higy igen nyákdugó es a vérzés az tágulásos vérzés. Mar 1 ujjnyira voltam tagulva . Itt az nst meg nem igen mutatott semmit. Délután 2tol jöttek enyhe rendszertelen fajasok, este 6ra erősödtek de rendszertelenek voltak. Éjfélre a kórházban voltunk ahol mar a vajúdóba sem vittek mert megindult a szules.

Sajnos a magzatviz nem folyt el amit délelőtt vizsgáltak amnioszkopiaval.

Burokrepesztes kellett onnantól jöttek a rendszeres fajasok! 5:13 percre megszületett a kislányom sikeres gatvedelemmel.

Nem mondom hogy nem fajt, de utána semmi bajom nem volt mert kb 1 hétig vereztem utána pici Barnazas volt.

3200grammal 54cm-vel.

Jo végig olvasni?

2013. nov. 11. 23:28
 23/27 anonim ***** válasza:
Igen, jó végigolvasni! :) egy ilyen könnyed "utórengésekkel" járó szülést én is szívesen átélnék! :) Komolyan! Szerencsés vagy miatta! :)
2013. nov. 11. 23:33
 24/27 A kérdező kommentje:

Az tuti! Szerencse volt, mert az orvos akart gatmetszest csinálni , de szerencsére "időben" szóltam neki, mikor hozta az alkoholt.. Gyanús volt az üveg:D

Amikor a dokit megkérdeztem a védekezésrol azt mondta, hogy a ) hetes kontroll utan akkor menjek mikor megjött a menzeszem. Kérdeztem a védekezésrol is, erre válaszolta hogy ) hétig tuti nem leszek terhes és a szoptatás is ad védelemet míg meg nem jön. Kiváncsi leszek... Őszintén felek , lehet /biztos felelőtlen voltam... Nem használtam az internet jo oldalát, hogy nézzek utána...de megbizok/tam az orvosomban! Persze ha baba lenne biztos átbeszelnenk!

Bocsi az irasert telefonrol vagyok!

2013. nov. 12. 00:17
 25/27 anonim ***** válasza:
44%

"Kb 1 hét vérzés,utánna kis barnázás" - barnázás mellett voltatok akkor együtt a pároddal ? Na azt neeee..legalábbis én tuti nem csináltam volna

"Jól esik végigolvasni? " -hát ez meg milyen kérdés ???! Olyan mintha direkt fellengzősködnél a szüléseddel

Lehet hogy igaza van egy korábbi válaszolónak és tényleg kamu vagy

2013. nov. 12. 07:41
 26/27 anonim ***** válasza:

Irigyellek, hogy ez neked ez gyors szülésnek számít...ezek szerint jól bírod a fájdalmat!

Én du. 18 órakor bementem a kórházba, 20:25 kor már sírt a kislányom...nem volt gátmetszés, természetes szülés volt.

De nekem ez is elég volt!!!

2013. nov. 12. 14:06
 27/27 A kérdező kommentje:

Nem mindegy ki mennyit vajudik! A szules nehezebb része! Nekem kb. az az 1 óra volt fájdalmas. A kitolasnal inkább faradt voltam.

De szerintem elkanyarodtunk...

Nem versenyzés a szülési fajdalmak, ha meg nem vetted észre!

De mindegy... Koszi a válaszokat !

2013. nov. 12. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!