4 hete szültem, szoptatok. Most terhes lehetek?
4 hete szültem meg első babámat. A férjemmel nem tervezünk másodikat.
A szülésem könnyű volt ezért már 1 hét után tudtunk együtt lenni, talán kicsivel több 1-3 nappal.
Elvileg nem lehet teherbeesni míg szoptat az anyuka, ezt olvastam és a nőgyógyászom is ezt mondta. Ebből adódóan nem védekeztünk.
Úgy tegnap reggel hányingerre ébredtem és egy kis émelygésre. A lányommal ilyen nem volt. A tejem is egyre kevesebb.
Szerintetek ez csak para, vagy tényleg előfordulhatott, hogy újra terhes legyek????
Mikor teszteljek?? Volt valaki ilyen helyzetben??
Bocsánat, csak ilyen későn volt időm kérdezni a kislányom ma nagypn éber volt:)
Tényleg! Valóban könnyű szülés lehetett. Én 5,5 hétig véreztem mindkét szülésem után, és az első után 6 hét után is annyira fájt a gátseb, hogy szabályszerűen sírtam...
Elmeséled a szülésed?
Ez te voltál... Sajnálom, hogy ennyire fájt!
Hogy hogyan zajlott az enyém?
-40+4 napon voltam, mikor reggel felkeltem és vérrel együtt távozott a nyákdugó.
Megijedtem a vértől hívtam az orvost aki beküldött a kórházba higy vizsgaljanak meg.
Bementunk ott mondtak, higy igen nyákdugó es a vérzés az tágulásos vérzés. Mar 1 ujjnyira voltam tagulva . Itt az nst meg nem igen mutatott semmit. Délután 2tol jöttek enyhe rendszertelen fajasok, este 6ra erősödtek de rendszertelenek voltak. Éjfélre a kórházban voltunk ahol mar a vajúdóba sem vittek mert megindult a szules.
Sajnos a magzatviz nem folyt el amit délelőtt vizsgáltak amnioszkopiaval.
Burokrepesztes kellett onnantól jöttek a rendszeres fajasok! 5:13 percre megszületett a kislányom sikeres gatvedelemmel.
Nem mondom hogy nem fajt, de utána semmi bajom nem volt mert kb 1 hétig vereztem utána pici Barnazas volt.
3200grammal 54cm-vel.
Jo végig olvasni?
Az tuti! Szerencse volt, mert az orvos akart gatmetszest csinálni , de szerencsére "időben" szóltam neki, mikor hozta az alkoholt.. Gyanús volt az üveg:D
Amikor a dokit megkérdeztem a védekezésrol azt mondta, hogy a ) hetes kontroll utan akkor menjek mikor megjött a menzeszem. Kérdeztem a védekezésrol is, erre válaszolta hogy ) hétig tuti nem leszek terhes és a szoptatás is ad védelemet míg meg nem jön. Kiváncsi leszek... Őszintén felek , lehet /biztos felelőtlen voltam... Nem használtam az internet jo oldalát, hogy nézzek utána...de megbizok/tam az orvosomban! Persze ha baba lenne biztos átbeszelnenk!
Bocsi az irasert telefonrol vagyok!
"Kb 1 hét vérzés,utánna kis barnázás" - barnázás mellett voltatok akkor együtt a pároddal ? Na azt neeee..legalábbis én tuti nem csináltam volna
"Jól esik végigolvasni? " -hát ez meg milyen kérdés ???! Olyan mintha direkt fellengzősködnél a szüléseddel
Lehet hogy igaza van egy korábbi válaszolónak és tényleg kamu vagy
Irigyellek, hogy ez neked ez gyors szülésnek számít...ezek szerint jól bírod a fájdalmat!
Én du. 18 órakor bementem a kórházba, 20:25 kor már sírt a kislányom...nem volt gátmetszés, természetes szülés volt.
De nekem ez is elég volt!!!
Nem mindegy ki mennyit vajudik! A szules nehezebb része! Nekem kb. az az 1 óra volt fájdalmas. A kitolasnal inkább faradt voltam.
De szerintem elkanyarodtunk...
Nem versenyzés a szülési fajdalmak, ha meg nem vetted észre!
De mindegy... Koszi a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!