Gyöngyike1998 kérdése:
15 éves kismamának, nevelő szülőknél milyen jogai vannak?
Figyelt kérdés
Nevelő szülőknél vagyok,15 éves lehet hogy kismama vagyok de még nem biztos? Barátom 19 éves és ha terhes lennék ő vállalna minket örömmel! De a nevelő szülő azt mondja nekem hogy ő lesz a baba gyámja ha megszületik, meg azzal fenyegetőzik hogy anya otthonba kerülök és hogy a párom nem is láthat majd minket. Még nem is biztos hogy az vagyok, jogaimat sajnos nem ismerem.2013. nov. 9. 21:23
21/22 anonim válasza:
ne mar, hogy ez komoly kerdes! miert kell 15 evesen felelotlenul szexelni?? szerintem a baratodat elo fogjak venni ha terhes vagy mert megrontott egy kiskorut. egyebkent csinalj egy tesztet es utana parazz. ha pozitiv a legjobb megoldas a te esetedben az abortusz lenne mert kulonben elrontod az egesz eletedet. vagy a masik csinalhatod azt amit a ciganyok, szulheted egyiket a masik utan allam bacsi meg fizet. nektek dolgozni sem kell mert fiatalon ugy is elcsesztetek az egesz eleteteket.
22/22 anonim válasza:
Ha az apa vagyis a párod talál munkát és bizonyítja hogy képes felelősséget válallni értetek akkor lehet a pici gyámja. De az is lehet hogy a nevelő szülid kapják majd meg a gyámságot. Te mivel kiskorú vagy biztos nem. Azonban az hogy párod nem láthat titeket nem igaz. Mint apának joga van a gyerekéhez főleg ha válalja. Javaslom beszéljetek olyanokkal akik valóban értenek a témához. Pl gyámügyisek. S ne itt kérdezgessetek egy névtelen oldalon ahol csak okoskodni meg beszolni tudnak. Én azért arra is kiváncsi lennék hogy mennyire vagy felvilágosítva, mennyi időt fordítottak a témára a nevelő szüleid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!