Cukorterheléskor tényleg a kismamának kell megvennie azt, amit ott kell meginnia?
Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 17:11
1/11 anonim válasza:
igen. kb 100 Ft az a por, amit gyógyszertárban megveszel. már nem emlékszem mi volt a neve. otthon hozzáteszed 2-3 deci vízhez, adsz hozzá citromlevet, hogy ne legyen szirup, és viszed magaddal a cukorterhelésre.
2/11 anonim válasza:
Igen!Kapsz egy receptet aztán kiváltod.Ott megiszod két vérvétel között.
3/11 anonim válasza:
Azért ez kórházfüggő is. Nálunk pl. ott adnak, barátnőméknél meg eleve nem is a cukros lötty volt, hanem le kellett mennie a kórház büféjébe venni egy zsömlét és egy kis tejet, és azzal csinálták neki a terhelést. Kérdezd meg a dokidat!
4/11 anonim válasza:
Nálunk sem kellett megvennem, ők adták. Helyfüggő.
5/11 anonim válasza:
Sote II és István kh: ott kapsz mindent, semmit nem kell venni.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Kicsit furcsálottam,mert még ezt nem hallottam :D Lehet,hogy pont azért nem,mert itt nem kell.Aztán majd kiderül.
2013. szept. 28. 19:04
8/11 anonim válasza:
Igen, helyfüggő, Fehérvári úti szakrendelőben vinni kellett, doki adott receptet, 100 Ft volt a gyógyszertárban. Én forró gyümölcsteában oldottam fel citrommal előző este és termoszban vittem. Így egész iható volt. Legalább 10 percig tartott feloldani, mert beton kemény lett a cukor a termosz alján :).
9/11 anonim válasza:
75 g glucose, gyógyszertárban kell venni, de háziorvos írja fel (nálunk legalábbis). Én a vérvételre vittem egy fél citromot, belefacsarhattam - így nem volt olyan borzalmas, egy jó édes limonádé.
10/11 anonim válasza:
A győri terhesgondozóban adják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!