Ezüstkolloid oldat streptococcus gombára kismamának mehet?
Figyelt kérdés
7 hetes kismama vagyok. Streptioccus gombát találtak nálam,antibiotikumot(Zinnat)írtak, de nem szeretném egyelőre bevenni.Első gyermekem is fertőzést kapott, antibiotikummal kezelték már születésekor, így 4 ételallergiája is lett.Hasonló helyzetben lévők, tapasztalatok?2013. okt. 28. 10:39
1/8 anonim válasza:
a streptococcus nem gomba, hanem baci. Felhívtad a figyelmet, hogy terhes vagy? Ennek tudatában írta az orvos a Zinnatot? Ha igen, szerintem vedd be, ez a baci akár vérmérgezést is okozhat, vagy súlyos betegséget a babánál, én nem kísérleteznék...!
2/8 A kérdező kommentje:
Bevenném, ha nem a saját bőrömön tapasztaltam volna, hogy szegény első gyerekem mennyire allergiás lett.Az a baj, hogy a dokik, csak le akarják tudni, s nem néznek alternatív gyógymódot.
2013. okt. 28. 11:21
3/8 anonim válasza:
Te normális vagy? A strep fertőzés vetélést okozhat. Mi francnak mégy orvoshoz ha felülbírálod. Attól lesz beteg a gyereked ha nem szeded be az antibiotikumot, vagy lehet nem is lesz gyereked. Agyatlan.
4/8 anonim válasza:
Erősen antiobiotikum ellenes vagyok (sokszor indokolatlanul adják), de ha lelet van a kezedben, akkor erre bizony vedd be, egyébként vérmérgezés és vetélés lesz avége!!
5/8 anonim válasza:
első vagyok: ha kicsit is utánaolvasol, láthatod, hogy ha kimutatták a fertőzést nálad, a második gyereked is kapni fog anitbiotikumot ha megszületik, nehogy agyhártyagyulladás és hasonló betegséget kapjon. Az allergia nem emiatt alakult ki az első gyerekednél (bizonyítékod sincs rá, gondolom, csak amit te gondolsz)
6/8 anonim válasza:
a streptococcus nem játék (ha utánaolvasol, láthatod, hogy mennyi baj okozhat), így én nem próbálkoznék alternatív gyógymódokkal.
Mellesleg a barátnőmnél például soha nem mutatták ki, de az ő gyerekeinek is van ételallergiája. Nem is kevés mindenre. Én nem játszanék ezzel.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Olvassátok el a többi streptocusos kérdésre a válaszokat az arhívban, meg fogtok lepődni.Egyébként konzultáltam más dokikkal is és ők sem támogatják.Helyette erős probiotikum.2 szakorvos( EGYIK GYEREKGASZTRÓS is)egymástól független ezt mondták.
2013. okt. 30. 19:37
8/8 anonim válasza:
terhesség alatt ezüst kolloidot ne! magzatkárositó hatása van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!