Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb.8 hetes terhes vagyok és...

Kb.8 hetes terhes vagyok és nagyon bántanak a szelek, mitől lehet ez és előfordult-e már veletek is?

Figyelt kérdés
nagyon zavaró
2009. nov. 15. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát nem tudok mást javasolni,SZOKJ HOZZÁ!:)

Engem is nagyon idegesített az elején,de mostmár csak nevetek rajta.Néha a férjem is becsatlakozik.:)Mivel a belső szerveidnek nincs annyi hely,átrendeződnek,később még talán kicsit rosszabb is lesz.Nincs olyan kismama aki ezzel ne küszködne.Türelem,szülés után minden visszatér a régi kerékvágásba.

38 hetes kismami

2009. nov. 15. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak vele gondjaim, de kitapasztaltam, hogy mi az, ami jobban felfúj és igyekszem azokat az ételeket elkerülni. (káposzta, karfiol, köménymag...)Sajnos ehhez hozzá kell szoknod egy ideig, a vége felé még rosszabb lesz, amikor már a baba nyomkod itt-ott(-: Boldog babavárást!
2009. nov. 15. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez van velem is...én Rennie Deflatine-t eszegettem, de nem segített...
2009. nov. 15. 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem is voltak/vannak ilyen gondjaim.próbáld ki,hogy köményt rágcsálsz.nekem többet segített,mint az espumisan.
2009. nov. 15. 11:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos ezzel jár,nekem olyan 3 hete volt egy kemény több órán át tartó szélgörcsöm,azóta megpróbálok vigyázni,meg eszem az espumisan gyógyszert.Eleinte zavart a párom előtt,de már nem érdekel,sokkal rosszabb ha visszatartja az ember.13+6 hetes kismami.
2009. nov. 15. 13:00
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válszokat
2009. nov. 15. 13:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
En 22 hetes vagyok,es mikor a baboka egyet mozdul akkor en szelelek,mivel ugy gondolom megrugja a beleket es vissza sem tudnam tartani ha akarnam sem.Megszoktam,nem problema,ha nem eszel olyanokat akkor meg szagtalan is ugy hogy nem olyan veszes.
2009. nov. 15. 18:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak az elején az első harmadban volt ilyen, amíg dolgoztam :-), de az nagyon brutális volt. Azt hittem bélcsavarodást kapok... A második harmadtól már elmúlt, pedig ekkor már otthon voltam, és bátran eregethettem volna. Most a végefelé járok; mostanában olyan vagyok, mint egy malac, mert állandóan brutálisan nagyokat kell böfögnöm. Nemtoom melyik a jobb...ez ezzel jár. (Sokszor sajnálom szegény babát, milyen rossz lehet neki, folyamatosan dörög az ég...)
2009. nov. 15. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!