Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétig dolgoztatok...

Hányadik hétig dolgoztatok terhessen?

Figyelt kérdés

Most vagyok a 10.dik hétben nehezemre esik felkelni munkába, a terhesség nem látszik, de a reggeli rosszullétek és az állandó fáradság, álmosság tönkre tesz :(

Egy nagy bevételü élelmiszerüzlet helyettes vezetője vagyok, félek a decembertöl, a stressztöl, a millio embertöl, az esetleges betegségektöl, a klimától...

2013. okt. 31. 10:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A 35. hétig. Tanítok, és akkor volt a félév, végig szerettem volna csinálni, hogy mindenkinek tudjak jegyet adni. Nagyon fáradt voltam már.
2013. okt. 31. 15:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Elso gyerekkel 32. hetig, masodikkal 28. hetig.

En konyhan dolgoztam, talpon voltam egesz nap, hideg is volt (tiz fok alatt). Nekem ennyi eleg volt, szerettem a munkam, a penz is nagyon szep volt, de azota is nezegetem a viszereket a labamon, mert a terhessegek es a hidegben talpalas annyira nem tett jot a labamnak.

2013. okt. 31. 15:52
 13/14 anonim ***** válasza:

7.hétig.

Szállításban dolgoztam,nem kellett sokat pakolni,nem is volt nehéz,de a napi 13-15 óra+utazás(heti 5-ször átlagban)és maga a munkakör miatt azonnal táppénzre vettek.Már azért is "szó érte a ház elejét",hogy miért nem szóltam korábban,mert tudhatnám,hogy veszélyes (semmi bajom nincs,se hányinger se semmi,de utólag jobb is így,bár a pénz így nagyon kevés lesz)

Most 11.hetes vagyok.

2013. okt. 31. 16:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia!A 36.hetemet még végig dolgoztam csemege pultosként.A főnökség nem engedett tovább dolgozni,még mentem volna a pénz miatt,de azért fáradt voltam már...
2013. nov. 1. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!