Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes uh-on nem tudták...

20 hetes uh-on nem tudták megnézni a babámat, mert a doki szerint rosszul feküdt, "be volt ékelődve", és a feje tetején meg a lábán kívül nem látott semmit.1 hét múlva kell visszamenni, mi az esélye, hogy másképp fog feküdni?

Figyelt kérdés
2008. júl. 8. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Az esély nagy , hogy másképp fog feküdni a pici, mivel napi szinten váltogatja a pózokat. Az viszont szerintem a doki rutintalanságára utal, ha ilyet mond. Nekem is volt már, hogy "be volt ékelődve", mégis minden fontos méretet le tudott mérni. Boldog babavárást! Egy 21 hetes kismama.
2008. júl. 8. 11:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Elég sok.

A babák sokat mozognak,forognak még ilyenkor.De lehet,hogy ugyan úgy nem fog semmit latni a babából

2008. júl. 8. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem egy hét múlva is ugyanúgy feküdt éppen, hogy nem tudták megvizsgálni. Így meg kellett tennem egy felesleges utat pestre a genetikai tanácsadba. Azért mondom, hogy felesleges, mert szerintem egyszerűbb lett volna, ha azt mondják, hogy igyál-igyak egy fél kávét vagy lépcsőzzek egyet, vagy sétáljak és hátha felébred, arrébb megy...De ez csak az én esetem, valószinűleg neked jó pozícióban lesz és sima meg tudják nézni minden rendben van-e.
2008. júl. 8. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!