A magánorvosod mennyire figyel/figyelt a súlyodra?
Figyelt kérdés
Én meglepődtem, miután az orvosom kijelentette, hogy összesen 9 kg-ot hízhatok az egész terhességem alatt. Havonta egyet. Punktum!
Másnál is ilyen fontos a súly?
2013. okt. 30. 21:08
11/15 anonim válasza:
előző császár miatt azt mondta,h max. 10 kiló,ami belefér,ha természetesen akarok szülni..
12/15 anonim válasza:
Az én dokimnàl alap volt a súlymérés, vérnyomásmérés, pisi vizsgàlat az uh-k előtt. Mindaddig nem foglalkozott a súlyommal, amig a 2.trimeszter végén be nem vizesedtem. Ez alatt értsd, h volt olyan, h 5-6 kg-t hiztam 4 hetente. Só és fűszerszegény diétára "fogott", ami persze nem hasznàlt, ugyanugy hiztam, vizesedtem. 23 kiloval zartam a terhességet.
13/15 anonim válasza:
12es vagyok. *plusz 23 kiloval zàrtam bocsi. Ja, és a védőnőm cseszegetett már az első hetekben a hizàs miatt, pedig akkor csak.1-2 kilot hiztam.
14/15 anonim válasza:
Nekem odafigyelt. Ő nem mért, de a védőnő által mért adatokat mindig megnézte. Amikor egy időben sok feljött egyszerre, akkor szólt is, hogy kicsit módosítani kellene az étkezési szokásaimon. Na semmi drámai, csak hogy este 6 után mellőzni kell a szénhidrátot, egyek sok húst, zöldséget vacsorára, meg ilyenek.
Én ennek örültem, jó volt, hogy figyelt erre is.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!
Mivel vékony testalkatú vagyok, és nem is magas, ezért mondta a 9 kg-ot.
2013. okt. 31. 07:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!