Megbetegedtem a 37. héten, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Torokfájás, nagyon kicsi nátha. Nem akarok gyógyszert szedni és úgy gondolom, nincs is mire. Mit tehetek azért, hogy mielőbb jobban legyek? Szabad így szoptatni, ha esetleg jönne a baba? Lehet gond a szülésnél ebből?2013. okt. 29. 08:37
1/2 anonim válasza:
A világon semmi gond nem lesz! Lehet szoptatni és minden egyebet is csinálni. Szedj c vitamint, szopogass tantum verde cukorkát és fújj az orrodba tengeri sós orrspray-t.
Én császárra voltam kiírva a 39. héten és a műtét előtt 2 nappal olyan arcüreggyulladásom lett, hogy antibiotikumot is kellett rá szednem, illetve elment a hangom és non-stop köhögtem. Így eltolták a műtétet egy héttel. A műtét napján sem voltam még teljesen gyógyult, de nem köhögtem már annyira. Egy műtétnél ez kicsit gáz, de a sima szülésnél semmi jelentősége, inkább csak téged zavar(hat).
A baba a tejen keresztül védett lesz a benned lévő bacik ellen, szóval emiatt nem kell aggódni! :) Jobbulást és könnyű szülést kívánok! ;-)
- 2 gyermekes anyuka -
2/2 Ani25 válasza:
Persze, lehet szoptatni! Szerintem egy kis megazastolnem fognegindulni a szules , de ebbol bajotok biztos nem lehet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!