Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon sok a savam. Mit tehetek?

Nagyon sok a savam. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Most vagyok 20 hetes. 17héttől szenvedek a savtól.Egész torkom mintha szét akarna égni:( Kerülöm az olyan ételeket ami savat csinál,de úgy vettem észre,hogy az édesen kívül minden savat csinál már nálam,rostos italokat is kerülöm,mert mind1iktől jön az a iszonyú sav:( Probáltam a háztartási kekszet is,de hiába:( Főleg novemberbe jönnek a szülinapok,névnapok,utána meg decemberbe a karácsony.Hát rossz lesz nem enni az ünnepi fogásokból:)Nálatok mi vált be? És mitől van ez a sok sav?
2013. okt. 28. 10:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
zsömle, tej
2013. okt. 28. 10:31
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem mostanában a szénsavas cuccoktól, de gondolom, te ilyet nem iszol. :) Nekem a tej (minden mennyiségben) vált be a legjobban. Próbálkoztam a Rennievel is , de nem mulasztotta el.
2013. okt. 28. 10:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Szódabikarbóna! Mikor Édesanyám velem volt terhes, neki is hasonló módon leírható mennyiségű sava volt, mint neked, és ő azt választotta, és bevált! Próbáld ki, és további kellemes babavárást!
2013. okt. 28. 10:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem a Gaviscon vált be.
2013. okt. 28. 10:44
 5/13 anonim ***** válasza:

Tejet ne!!! Lenyomja a savat, aztán a duplája bugyog fel utána!

A másik erősen kerültendő étel a paradicsom, főleg szósz vagy lé formájában.

2013. okt. 28. 11:30
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen azt kerülöm.De a fűszeres kajákat is kerülöm már,mert az is megcsinálja.Azt olvastam,hogy a tej nem megoldás.Orvosom azt mondta keksz ha az sem akkor a rennie.Csak a Rennietől félek,mert veszélyeztetett terhes vagyok.
2013. okt. 28. 11:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem bugyogott fel semmi a tejtől. Rennieből azt hiszem csak 1 dbot lehet terhesen bevenni, de mint írtam semmit sem ért.
2013. okt. 28. 11:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Próbáld a kenyeret, vagy bármit, ami nedvszívónak tűnik (háztartási kekszet is ezért javasolják).

Sima zsemle is sokat segíthet, csak úgy magában.

2013. okt. 28. 11:56
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is ez van, kaja után állandóan krákogok, marja a torkom. Amúgy is refluxos vagyok, sajnos most még inkább.

Nekem a rennie bevált egyelőre....lekopogom.

2013. okt. 28. 12:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Hú, nekem mostanában kezdett el sok savam lenni.. nagyon rossz.. Pedig én holnap töltöm a 32 hetet.. Sőt most kezdtem el vizsedni.. De h mitől savasodom, arra sajnos még nem jöttem rá..
2013. okt. 28. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!