Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20hetes kismama vagyok....

20hetes kismama vagyok. Nagyon fáj a torkom. Mit tehetek még?

Figyelt kérdés
Iszom a mézes,citromos hársfateát,szedem az oscillococcinumot, mézes negrot szopogtatok, C vitamint szedek és terhesvitamint. Mit tehetnék még? Köhögés nem árt a babának?
2013. szept. 11. 09:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
0%
Mit tehetnél? Orvosról még nem hallottál?
2013. szept. 11. 09:11
 2/24 anonim ***** válasza:

nekem a coryzalia sokat segített... nővérem a muccoanginra esküszik..

Amúgy ha rég nem múlik akkor doki, de csak a torokfájással sok mindent ő se tud kezdeni!

2013. szept. 11. 09:12
 3/24 A kérdező kommentje:
Kedves Első!Köszi a kedvességet! Doki max gyógyszert ír fel,de mivel terhes vagyok,azt nem szedhetek és nem is akarok,így minek menjek. Nincs lázam,de még hőemelkedésem sincs szerencsére.Mit tudna kezdeni velem? Azért kérdeztem itt a Többieket!
2013. szept. 11. 09:21
 4/24 A kérdező kommentje:
Kedves Második! Köszönöm. Utána olvastam most gyorsan, a Coryzalia inkább orrfolyásra jó,náthára. De azért köszönöm szépen!!!
2013. szept. 11. 09:23
 5/24 anonim ***** válasza:
Tantum verde torokfertőtlenítő cukor.Nekem anno bevált. Amúgy nekem mandulagyulladással kezdődött a terhességem,antibiotikumot is kellett szedni,szóval ha nem válik be semmi,menj orvoshoz.
2013. szept. 11. 09:28
 6/24 anonim ***** válasza:

Ennyi bőven elég, ha az orrváladékod, köpeted nem válik sárgás-zöldessé, akkor nincs más teendőd.

Mondjuk szerintem a mézes negró egy kalap...

Akkor már inkább sima mézet kanalazgass, a Negró sosem látott mézet.

2013. szept. 11. 09:29
 7/24 anonim ***** válasza:

Én gyerekeknek való toroksprét szoktam használni. Az első terhességem alatt 4x volt gennyes mandulagyulladásom, akkor a dokim azt mondta, hogy mindent szedhetek ami babáknak való, ezért akár nurofen vagy panadol is jó a lázra. Sima torokfájásra jó a torokspré.

Jobbulást!

2013. szept. 11. 09:30
 8/24 anonim ***** válasza:

homeogene 9 (ez homeós bogyó), nekem bevált.

ha nem javul, akkor doki

2013. szept. 11. 09:31
 9/24 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Eszembe jutott, hogy az első trimeszterben én is elkaptam egy vírust, fájt a torkom, folyt az orrom.

Nekem átment bakteriális felülfertőzésbe (ezért írtam a sárgás-zöldes váladékot), ekkor vettem Tantum Verde spray-t, ezt használtam pár napig, rendbe is jöttem.

2013. szept. 11. 09:32
 10/24 Jégtánc ***** válasza:
Orvoshoz attól még elmehetsz.Nekem anno azt ajánlotta hogy kávéskanál szódabikarbóna,kávéskanál só,pohár vízben feloldod és gargalizálni kell.Nem lenyelni,csak gargalizálni.A köhögéssel kapcsolatban csak annyi hogy amióta világ a világ köhögtek és köhögni fognak a várandós nők.Szóval nem lesz baja a babának....
2013. szept. 11. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!