20hetes kismama vagyok. Nagyon fáj a torkom. Mit tehetek még?
Figyelt kérdés
Iszom a mézes,citromos hársfateát,szedem az oscillococcinumot, mézes negrot szopogtatok, C vitamint szedek és terhesvitamint. Mit tehetnék még? Köhögés nem árt a babának?2013. szept. 11. 09:06
11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!! A homeogene 9 nem segített korábban,azért váltottam.
2013. szept. 11. 09:41
12/24 anonim válasza:
Nekem Tantum Verde torokspray-t adott az orvos. Használt is :)Vény nélkül is kapható a patikákban, de azért egy orvosi kontroll nem ártana, mert ha nem sima torokgyulladás, hanem valami más, akkor antibiotikumot kellene szedned. Jobbulást! 17hkm
13/24 anonim válasza:
Nekem múltkor torokfájásra mondták és segített. Fokhagymát reszelj le és keverd mézbe (nem túl finom, de nekem bejött) Én három gerezd fokhagymát tettem két teáskanál mézbe. Egy egész délelőtt szopogattam, sokat nem bírtam belőle egyszerre. Hátha neked is segít.
14/24 anonim válasza:
Tantum Verde, viszont nekem nem múlt én is 19-20 hetes voltam és a doki nem akart gyógyszert írni és akkor ajánlotta a Bioparos sprayt ez segített, ez helyi hatású antibiotikum
15/24 anonim válasza:
Torokfájásra én nagyon egyszerű, de valóban nagyszerű dolgot javaslok! Langyos sós vízzel gargalizálj! Nekem bármilyen gyógyszernél többet ér. Levisz minden gyulladást,fertőtlenít. Igaz, hogy kissé kellemetlen, de megéri. Főként terhesség alatt. Inkább ezt, mint bármilyen gyógyszert, ha nem muszáj.
16/24 anonim válasza:
Én 22 hetes terhes vagyok, és így jártam mint te. Sűrű orrváladék, fájó torok... Védőnő a mézes citromos hárs vagy kamilla teát, bioparoxot, vagy a rossmanban kapható Luuf izlandi zuzmós(?) szopogató tablettát javasolta. Ha belázasodnék, azonnal orvos. A köhögés nem árt, ne aggódj.
17/24 anonim válasza:
13hetes vagyok ésmar masodjara beteg. elsőre nekem is a tantum verde meg a homeogene9 jött be.meg rengeteg meleg tea. most mivel mar betöltöttük a 12hetet zinatot irtak ki mert megint ugyanabba estem csak most állando höemelkedésem van. a 12héttöl lehet antibiotikumot szedni amit orvos ir ki. kivéve epilepszia gyogyszert meg még két félét szigoruan tilos. a többi szükség esetén alkalmazhato ne aggodjatok
18/24 anonim válasza:
ja a csak torokfájásra nekem mindig segit a torma hagyma fokhagyma kombinacio piritossal. kicsit büdi de egy probat megér
19/24 anonim válasza:
szia.
én a tantum verdét használtam rá, azt, amit a torokra kell spriccelni, és nekem egy nap alatt is sokat segített már, tényleg nagyon hasznos volt.
a köhögés nem árt neki :)
20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Szerencsére mára már jobban vagyok! Nekem az oscillococcinum segített,a következő lépés a Tantum Verde spray lett volna.
2013. szept. 12. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!