Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon sok a savam. Mit tehetek?

Nagyon sok a savam. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Most vagyok 20 hetes. 17héttől szenvedek a savtól.Egész torkom mintha szét akarna égni:( Kerülöm az olyan ételeket ami savat csinál,de úgy vettem észre,hogy az édesen kívül minden savat csinál már nálam,rostos italokat is kerülöm,mert mind1iktől jön az a iszonyú sav:( Probáltam a háztartási kekszet is,de hiába:( Főleg novemberbe jönnek a szülinapok,névnapok,utána meg decemberbe a karácsony.Hát rossz lesz nem enni az ünnepi fogásokból:)Nálatok mi vált be? És mitől van ez a sok sav?
2013. okt. 28. 10:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Feletsd el a tejet, zsemlét, kekszet, chipset, egyéb baromságokat, mert csak tüneti kezelés, a savadat felszívja, de attól még ugyanolyan sok savat fogsz termelni, ráadásul elhízol ezektől!

A szódabikarbóna sem tesz jót, ha folyamatosan iszod.

Igyál citromos vizet. Fél citrom leve elég 1-1,5 liter vízbe. Talán furcsán hangzik, hogy gyomorsavra citromsavas löttyöt kell inni, de az a titka, hogy a citromos víz lúgosítja a szervezeted, és sokkal több lúg keletkezik, mint amennyi sav van a citromos vízben. A lúg pedig semlegesíti a savat.

Én is ettől szenvedtem és tuti bevált.

15 hkm

2013. okt. 28. 14:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Salvus víz.

Iszonyat az íze, fogd be az orrod, úgy idd meg.

2013. okt. 29. 13:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát a keksz nem vált be akkor a kenyér meg a zsömle sem magábn szerintem.Megprobálom a vizet elöször utána a renniet.Köszönöm a válaszokat:)
2013. okt. 29. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!