Mit tehetek hogy ne legyen annyira sok a savam?
Figyelt kérdés
nem eszek csokoládét és 6 után sem eszek már.kerülöm az erősen fűszeres kajákat is de mégis sok a savam.próbáltam Rennie és Gaviscon rágó tablettát is ittam tejet is de sajnos semmi nem változott.hányás szinten vagyok minden éjjel a savamtól pedig már félig ülve alszom.tudtok javasolni valamit?
36 hetes kismama
2011. máj. 22. 20:20
1/7 anonim válasza:
Próbálj meg egy kevés szódabikarbónát feloldani vízben, vagy teában. Az íze nem jó, de ha napközben folyamatosan kortyolgatod segíthet.
2/7 anonim válasza:
Sajnos nekem is ez a problemam. Ha szenhidrat tartalmut eszek, akkor minden bajom van. Marja a sav a nyelocsovem...
Meg a 30. hetben vagyok... Mi lesz még?
3/7 anonim válasza:
Nekem a Salvus víz vált be, amikor elkezdett nőni a baba haja. Nagyon rossz íze van, de egy deci is csodákra képes étkezés előtt.
21h kismama
4/7 anonim válasza:
Frissen csavart citromlé meg a háztartási keksz a legjobb!
5/7 anonim válasza:
A nátrium-bikarbonát ("szódabikarbóna") a jelentős mennyiségű só- (nátrium) tartalma miatt nem használható (viszont tény, hogy hatásos). Én lúgos víz+Rennie kombinációval próbálkozom, illetve nem savasító ételekkel.
6/7 anonim válasza:
Nyers krumplit próbálj meg elrágcsálni! Szerintem egy próbát megér! Nekem Bejött! Vagy még az ananász nagyon jó. Szuper lúgosító. Nyersen természetesen!
7/7 anonim válasza:
Juj, tényleg. Nátrium. Elnézést, el is felejtettem :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!