Sok stressz terhesség alatt (2. trimeszter) mennyire ártalmas, mit tehetek, hogy kevésbé legyen az?
Igyal harsfateat... annak nyugtato hatasa van... Sajnos csak ennyit tudok segiteni...
En az elejetol nagyon idegbeteg vagyok, s csak remelem, hogy nem lesz baja a Babanak... (sajnos en se tudom megszuntetni a forrast...)
Mindennek ellenere, mindig mondja a doki, hogy nagyon egeszseges Leanyka novekedik a pocimban, ugyhogy egyenlore egeszben vagyunk, s nincs baj...
34 heteske.
Probalj kikapcsolodni,olyan dolgokat tenni ami jol esik neked,orulsz neki.Minden napra tervezz be ilyen dolgokat+pozitiv gondolkodas.A citromfu tea is jo.
Nekem a 3. terhessegem volt nagyon nehez.Ugy nezett ki hogy en is es a baba is beteg +munkanelkuli lett a ferjem+alberletben laktunk+koltoztunk.
Vegul minden jol alkult lett egy gyonyoru egeszseges kisfiam,aki most 3 eves.
Szoval ugy nez ki hogy nem art a babanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!