Kb.2 óra múlva megyek 4d-re. Mit tehetek a csokin és a cappucinon kivűl az érdekében, hogy ébren legyen a bébi?
Szia! Hűűű de izgalmas, ez mindig nagyon jó élmény! Remélem csupa szépet látsz majd és nem fog aludni! Én gyümölcslevet szoktam inni, attól mindig beindul, nekem se a csoki se a cola nem segített sajnos.Hát nem vagyunk egyformák, azért próbáld meg.
Jó mozizást!
Nagyon drukkolok neked, hogy szerencséd legyen és fent legyen a baba!
Az én babám utálja, ha ultrahangozzák, olyankor "elvonul". Próbálkoztam én már csokival, tornával, finom hasböködéssel, kávéval, energiaitallal is, sosem pörög uh-n :(
Bezzeg amúgy meg állandóan!!!
32 hetes mam.
:) Az egyém eddig mindig fent volt uh-on,csak sajnos az utolsón hol hason volt hol meg háttal:) és igy nem sokat láttam belőle. Nagyon reménykedek:)
Már iszom is a gyümilevet:)
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Mi háromszor voltunk 4D-n,
és szinte semmit sem láttunk, még a pici neme is kérdéses, mert ahányszor mentünk mindig aludt, és hason. :)
Semmivel sem tudtuk felébreszteni, ittam kólát, kávét, még egy kevés energia italt is, négykézláb álltam :) szóval mindennel megpróbálkoztunk csakhogy lássuk a drágánkat, de semmi! 33hetes vagyok, de többre már nem megyek. Nem szeretné magát megmutatni, ezért már nem is fogom őt ezzel piszkálni! Már nincs sok hátra, remélem hamarosan már a karjaimban tarthatom a kis angyalkámat!
Nektek sok sikert kivánok, remélem Ti majd több szerncsével jártok majd mint mi!
Na szia! Mi volt az ultrahangon???
2.válaszoló voltam:-)
Szia 2. válaszoló!
Mozgott, de még hogy!!!:) És azt is megtudtuk hogy KISFIÚ:) Mindent tökéletesen láttunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!