Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes vagyok, már ha nem...

30 hetes vagyok, már ha nem mozgom is olyan érzésem van hogy nehezen kapok levegőt, ez normális? Meddig tart, mit tehetek hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
ráadásul az orrom is dugul folyton, mikor száll lejjebb a hasam?
2009. jan. 26. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem is így volt, a babám úgy feküdt, hogy nyomta a tüdőmet, majd megfulladtam. Ülni is csak úgy tudtam mint aki karót nyelt, mert a kis lába ott volt a bordám alatt. Nekem le se szállt a hasam szülés előtt, úgyhogy végig szenvedtem. Az orrodba próbálj fújni tengervizes sóoldatos spray-t, az feloldja a dugulást. pl. Sterimar, Merimar, Fluimare.
2009. jan. 26. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Normális, igen.

Általában első babánál hamarabb,kb. a 36. héten lejjebb megy a has . Nálam így volt.

Azért vannak kivételek,mint az első válaszoló írta.

A 2. babámnál már csak az utolsó héten.

Kitartást!

Már nem sok idő van hátra.Akkor már sokkal könnyebb lesz.

2009. jan. 26. 13:10
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, sehogy sem jo se ülve se oldaltfekve. ez van:majdcsak gyorsan eltelik ez az idő.
2009. jan. 26. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
30hetesen én is ezt éreztem,azt hittem igy kell végig kihuznom.Nem tudtam csinálni szinte semmit,mert gyorsan kifáradtam,kapkodtam a levegőért.Egy hétig tartott kb.és elmult.Én arra gondoltam,hogy történik bent valami ilyenkor.Nől a baba hirtelen és a szervezet igy alkalmazkodik.Lassits egy kicsit,sétálj szinte tyuklépésben,meglátod mennyit segit.Bármit csinálsz ha kicsit is kifáradsz,pihenj le egy pár percet.
2009. jan. 26. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!