20 hetes+4napos vagyok. Ma voltam védőnőnél, megnézte a babám szívhangját is, amit nehezen, de megtalált. Lehetséges az, hogy a babám a jobb oldalon helyezkedik el?
Köszönöm szépen a válaszodat!
Neked is boldog babavárást kívánok!
Szia. Én már 31 hetes vagyok, de eddig még a védőnőnél soha nem sikerült normális szívhangot nézni, mert mindig elúszik. Sőt egyszer még bele is rúgott a készülék "hallgatójába". Azzal magyarázta a védőnő, hogy nagyon visszhangzik és azt nem szeretik.
Az meg hogy hol helyezkedik el nagyon változó, főleg addig amíg kisebb és van helye elúszkálni.
Szia!
Nekem mindig jobb oldalon helyezkedett el, ezt gyakorlatilag mindenki látta is, mert jobb oldalon picit nagyobb volt a pocim. Én holnap töltöm a 38. hetet, de a mai napig mindig leginkább a jobb oldalon fekszik, és a védőnő is általában ott találja meg a szívhangot. Ezzel nincs baj, általában a babáknak már a pociban is megvan a kedvenc helyük! :-)
További szép heteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!